Джон Бон Джоуви е американски музикант, композитор и певец, основател

...
Джон Бон Джоуви е американски музикант, композитор и певец, основател
Коментари Харесай

Edna рок звезда на 57: честит рожден ден на Джон Бон Джоуви!

Джон Бон Джоуви е американски музикант, композитор и артист, създател и вокалист на групата Бон Джоуви. Роден е на 2 март 1962 година в Пърт Амбой, щат Ню Джърси. Когато е на 4 фамилията му се мести в град Сейървил, сега живее в Манхатън.

През 1980 година си намира работа в именитата Power Station Studios като пазач и момче за всичко. Гладен за писмен контракт, Джон написа и записва над 50 демо-записа през интервала 1980-1983. През 1982 той прави демо-запис на написаната от него ария Runaway. Нищо не се получава, до момента в който не отива в тогавашната рок-радио-станция в Ню Йорк, наречена WAPP.

Най-култовите цитати от обичаните ни “Приятели”

 Джон Бон Джоуви Getty

Женен е за Доротеа Хърли и дружно имат четири деца.

Освен музикант, Джон Бон Джоуви е и артист. Участвал е в сериалите „ Али Макбийл “ и „ Сексът и градът “ и в предизборната акция за президент на Джон Кери.

Най-готините цитати от паметния сериал “Сексът и градът”

 Джон Бон Джоуви Getty

Притежава и тим по американски футбол — Филаделфия Соул, дружно с Ричи Самбора. На 9 май 2009 година Джон е въведен в Залата на славата на Ню Джърси. На 18 юни 2009 година, дружно със Самбора е въведен в Залата на славата на създателите на песни.

Предлагаме ви да разгледате галерията ни с този обичан секссимвол и да прочетете някои от най-вдъхновяващите му мисли за триумфа и живота.

Към галерията >>>

 Джон Бон Джоуви Getty

И ви поздравяваме с тази незабравима ария на Джоуви:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР