Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell’s Kitchen 6. Той

...
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell’s Kitchen 6. Той
Коментари Харесай

Чоткин поиска ръката на Камелия на финала на Hell’s Kitchen и предложи на шеф Ангелов да му бъде кум

Лъчезар Чоткин е огромният победител в Hell’s Kitchen 6. Той даде първото си извънредно изявление в Кухнята след Ада - формалният подкаст на Hell’s Kitchen. Шампионът разкри всичко за своето показване и своя годеж пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5.

Чоткин споделя, че се е чувствал като черната овца в кухнята и се е борил самичък против всички, само че не се е предал, тъй като е следвал задачите си. Признава, че е правил неточности, само че не се е криел зад тях, тъй като те са му помогнали да надгради себе си като експерт.
 Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen  Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen  Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen  Участието на Чоткин в,,Hell`s Kitchen
В студиото на подкаста гостува и Камелия, неговата обичана, която също взе участие в предаването, само че отпадна в по-ранен стадий на надпреварата. В неизлъчвано видео до този миг се вижда предлагането на Чоткин към Камелия минути след финала и поканата към началник Ангелов да бъде кум на сватбата им. Какъв беше неговият отговор и какво ще бъде ергенското празненство?

Пред водещия Станислав Иванов, победител в сезон 5, Чоткин даде обещание, че ще се завърне в България, с цел да е покрай родителите си и Камелия. Той показа, че го чакат доста нови кулинарни завършения, които занапред ще разгласи.
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
Кога ще бъде сватбата на Камелия и Чоткин и какво ще направи спечелилият с огромната премия от 100 000 лв.?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР