Дженифър Лопес направи нови разкрития за личния си живот. Този

...
Дженифър Лопес направи нови разкрития за личния си живот. Този
Коментари Харесай

Когато Джей Ло разголва... душата си

Дженифър Лопес направи нови разкрития за персоналния си живот. Този път от декемврийската корица на Vogue, където застана пред обектива на Ани Лейбовиц. 

Говорейки за вниманието, което връзката й с Афлек получи при започване на 2000 година, Лопес споделя: " Бяхме толкоз млади и толкоз влюбени по това време, в действителност доста безгрижни, без деца, без обвързаности. И просто живеехме живота си, бяхме щастливи. Нямахме възприятието, че би трябвало да се крием от някого или да бъдем в действителност дискретни. Просто живеехме без да ни пука, само че се оказа, че е трябвало да бъдем по-предпазливи. Имаше доста под повърхността - хора, които не желаеха да сме дружно, хора, които мислеха, че не съм верният човек за него ".

Тя споделя още, че след раздялата им, частично поради " безгрижното " отношение към тогавашната им връзка, е станала доста внимателна. А във времето сред връзките си се е научила да слага себе си преди всичко, а не колегата си.

" Не знаех, а и не разбирах какво значи да се грижиш за себе си, да не поставяш възприятията и ползите на някой различен над своите... В един миг се превръщаш в играчка за хората и смяташ, че е редно да се поставяш постоянно на второ място. Но не е по този начин. Тези настройки се трансформират в постоянни модели на държание, с които живеем дълго време, до момента в който в един миг осъзнаем, че това е в наша щета. Защо не съм удовлетворена? В последна сметка разбрах, че е време да се трансформира ", разяснява Дженифър Лопес.

Тя обаче признава, че макар раздялата им, постоянно е знаела, че Бен Афлек си остава същинската обич за нея, просто с годините като че ли е не запомнила този факт. А по какъв начин още веднъж се събира с Бен Афлек? Малко откакто тя и Алекс Родригес развалят годежа си при започване на 2021 година, тя получава имейл от Бен Афлек, който преди малко е завършил връзката си с Ана де Армас.

Поводът да я потърси на пръв взор наподобява доста изкусен. Едно списание е помолило Афлек за коментар за Лопес и той желае тя да знае какво е споделил преди да го прочете. Така от дума на дума,  диалозите им зачестяват. И лека-полека се трансформират в срещи.
 Дженифър Лопес, Том Бачик, неутрално кафяво и есенният маникюр на певицата
Джей Ло задава новата есенна наклонност

С нотка топлота и подчертана изисканост

" Не искахме да афишираме връзката си, по тази причина се виждахме в домовете си. Но в никакъв случай не съм бягала от обстоятелството, че за мен Бен беше истинската обич в живота ми ", признава Джей Ло. Тя добавя, че най-близките ѝ хора също са знаели, че артистът постоянно е бил доста специфичен човек за певицата. И когато възобновяват диалозите и срещите си, тези усеща я връхлитат с цялостна мощ.

Тя продължава, като разкрива, че след сватбата се е фокусирала напълно върху фамилията, надявайки се наследниците ѝ да изградят положителни връзки с тези на брачна половинка ѝ. Признава, че съгласно нея децата одобряват обстановката доста добре.

Певицата е майка на две деца - 14-годишните близнаци Ема и Макс, които роди по време на брака си с Марк Антъни, до момента в който актуалният ѝ сътрудник е татко на три - 16-годишната Вайлет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самюел, които са от връзката му с Дженифър Гарнър.

" Те са младежи и е изцяло обикновено да изпитват разнообразни или смесени усеща. Това, което желая неговите деца да знаят, е, че в мое лице имат нов съдружник - някой, който в действителност ги обича и е подготвен да се грижи безрезервно за тях. Разбира се, това важи с цялостна мощ за Бен и моите деца също ", споделя тя.

В изявлението за списанието за пръв път Джей Ло си разрешава да направи коментар за някогашната жена на сегашния си брачен партньор.

" Има нещо вродено, вълшебен благо, положително и цялостно с обич в сърцето на Дженифър. Тя е моя образец за това какъв човек желая да бъда ", споделя Джей Ло за Дженифър Гарнър. Определя я и като " необикновен родител ", като също по този начин означи, че въпреки и разграничени, тя и Афлек се оправят ужасно във възпитанието на дъщерите и сина си.
 Дженифър Лопес, Intimissimi, Роб Зангарди и секси фотосите на певицата по долни дрехи
Секси, по-секси, Джей Ло

Колкото сексапилна, толкоз и изящна

Освен това певицата и актриса не пропуща да разяснява и решението си да одобри семейството на Афлек - решение, което бе остро подложено на критика в материал, поместен на страниците в New York Times.

" Ние сме брачен партньор и брачна половинка. Обичаме се. Гордея се, че ще нося неговата фамилия. Не мисля, че това ще е проблем, в случай че всички ще продължат да ме назовават Лопес, без значение какво написа в документите ми ", безапелационна е Джей Ло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР