Моделите често са смятани за красиви, но доста глупави. Не

...
Моделите често са смятани за красиви, но доста глупави. Не
Коментари Харесай

Умна и секси - историята на Кейт Блек, която е модел, но успешно завършва Харвард

Моделите постоянно са считани за красиви, само че много глупави. Не сме сигурни за другите, само че един модел сигурно може да се похвали освен с естествена хубост, само че и със страховит разсъдък. Кейт Блек към този момент се радва на страхотна кариера като модел във Англия, само че откакто гледа Рийз Уидърспун в ролята на Ел Уудс в емблематичния филм " Професия русокоска ", Кейт се въодушевява да кандидатства в Харвардския университет.
 Това ли е еликсирът на младостта - учени от Харвард с изобретение за химически коктейл
Откриха ли хапчето за безконечна младост

Изглежда все по-реално

И след непоколебим развой на асортимент тя е призната в влиятелното американско образователно заведение. Кейт учи бакалавърска степен по Либерални изкуства, компетентност интернационалните връзки. И не просто е призната, а даже се дипломира там сполучливо. Това значи, че тя се причислява към хора като Барак Обама, Бил Гейтс и Марк Зукърбърг, като става горделив ученик на Харвард.

Кейт употребява своя Instagram акаунт, с цел да отпразнува това, че живее " същинският живот на Ел Уудс ", като отбелязва екранното дипломиране на Ел в Харвард преди повече от 20 години, когато излиза филмът.

Вместо типично тъмно абитуриентско облекло, Кейт демонстрира невероятната си фигура в блестящо розова рокля по тялото, съчетана с пухкави високи обувки. Тя също по този начин носи подобаваща розова панделка върху роклята си и се хвали с безукорен грим и страхотна прическа под шапката.

Откакто приключва Харвард, Кейт се завръща към моделството, работи с разнообразни марки и също по този начин основава лична компания за бански костюми - L.A. Rush. Кейт признава, че хората " постоянно я считат за тъпа ", тъй като е модел, до момента в който не им каже кой университет е приключила.

Тя също по този начин не крие, че доста от нейните другари от Харвард ще бъдат шокирани, когато попаднат на страницата й в Instagram. " Те имат основан избран облик в главите си за мен, тъй че когато погледнат моя Instagram, не е това, което чакат да видят и сигурно ще бъдат доста сюрпризирани ", споделя тя пред Mirror, като продължава с думите: " Истината е, че доста обичам да сюрпризирам хората, а това което върша - да комбинирам моделството с ученето постоянно ги оставя с отворена уста. "

Харвардският университет е най-старият университет в Съединени американски щати е един от най-известните по света. Намира се в Кеймбридж, покрай град Бостън, Масачузетс.
 Грейси Бон - момичето, чийто задни елементи са толкоз огромни, че си купува две места в самолета
Момичето, чийто задни елементи са толкоз огромни, че си купува две места в самолета

Всеки с проблемите си

С университета като студенти, преподаватели или чиновници са свързани 75 Нобелови лауреати. Харвардският университет е преди всичко в страната по брой на милиардерите след приключилите висше обучение. Образованието там коства близо 68 хиляди $ на година.

И като стана дума за сериозната му такса, няма по какъв начин да не споменем, че родна абитуриентка в Английската гимназия в Русе е спечелила цялостна стипендия за образование в влиятелния американски университет, разбираме от NOVA. Мария Георгиева приключва с цялостно отличие своето учебно заведение тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР