Вече приключи и трети сезон на Ергенът“, но начинът, по

...
Вече приключи и трети сезон на Ергенът“, но начинът, по
Коментари Харесай

Маги бясна: Алек се подигра с 26 момичета и изгуби времето на всички ни

Вече завърши и трети сезон на " Ергенът “, само че методът, по който това се случи, продължава да вълнува почитателите му. Разбираемо максимален интерес има към двете финалистки Магдалена и Надежда. От свое лице Маги описа по какъв начин вижда всичко това, което й се случи.

Тя подозира, че има прелиминарен сюжет сред Алек и майка му, с цел да приключи шоуто по този непредвиден метод. И изцяло си заслужават хейта, който се сипе към тях сега. 

" Гледам да се укротявам, само че съм и ядосана, тъй като един човек си разреши да си направи смешка освен с мен, само че и с още 26 девойки и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, тъй като стояхме до дъно. Това нито е смешно, нито занимателно. Аз съм безусловно шокирана и това е напълно съществено, тъй като това, което виждам след последните му изяви, това е напълно различен човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с индивида, с който общувах два месеца ", безапелационна е Маги. 



Същото мнение има и за неговата майка, която е показала лицемерие.

" Според мен мама Ксения е била осведомена с този сюжет. Според мен родителите му не са били съгласни с присъединяване му. Според мен майка му се уплаши, че сюжетът не върви по този начин, както са го замислили. Затова тя го заплаши с шамарите на татко му. По никакъв метод не усетих мама Ксения да не ме харесва, дори в противен случай. След това на синхрон се трансформира в друга жена. Явно и двамата са идентични, по тази причина съм и толкоз ядосана. Не можеш по този начин да си играеш с възприятията на хората ".

Той ми говореше за обич, не мога да допускам, че сега седи и отхвърля тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледа му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм гневна, както на Александър, по този начин и на всички, които позволиха това ", допълва русокоската.

Магдалена и Надежда не осъзнават какъв подарък им направи Алек с този край. След него те се трансфораха в любимки на феновете, а ергенът стана черната овца и отнесе целия хейт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР