Който целувал – целувал! Ергенът спира. Би Ти Ви занапред

...
Който целувал – целувал! Ергенът спира. Би Ти Ви занапред
Коментари Харесай

Който целувал – целувал! Спират Ергенът

Който целувал – целувал! „ Ергенът ” стопира. Би Ти Ви отсега нататък няма да снима скандалното риалити, откакто три следващи години замърсяваше ефира с него, пише  „ Уикенд ”. Шоуто се оказва прекомерно скъпо за малкия екран след възбраната на рекламите на хазарт, които доведоха до внезапен спад в приходите.

Кандидатките да търсят обич по малкия екран отсега нататък ще си останат единствено с подадените документи за кастинг, настояват чудесно осведомени източници на „ Уикенд ”. Лицензът за „ Ергенът ” на Warner Bros., която е притежател на правата на шоуто, се оказал прекомерно безценен на фона на намаляващите доходи от реклама. Въпреки че риалитито като цяло се радва на добър рейтинг, за подготовката му отиват няколко милиона, които би трябвало да се избият с реклами. Тази пролет обаче Народното събрание забрани рекламата на
хазарт, която беше главен източник на пари в малкия екран. Резултатът незабавно е бил усетен в изпразнената каса. Трябвало е да се създадат съкращения в бюджета и шефовете са отрязали най-скъпото перо – „ Ергенът ”. Другото, което е оказало въздействие за това решение, е фактът, че фотосите са месеци преди излъчването, победителките са ясни доста рано и постоянно до момента още на старта на шоуто е изтичала информация кои са те. Явно в екипа има къртици, които оповестяват на избрани медии тази сякаш секретна информация. Интригата изчезва още първоначално и тази година това се е усетило по рейтинга.



От малкия екран не са съобщили публично, че отсега нататък няма да снимат „ Ергенът ”. В момента даже тече набиране на кандидатки за присъединяване в нов сезон. Но това, че има кастинг, в Би Ти Ви в никакъв случай не значи, че безусловно ще има и шоу. Да, нов сезон може и да има, само че не е ясно по кое време. За „ Фермата ” също е разгласен кастинг, само че риалитито тази година няма да се снима. За „ България търси гений ” пък кастинги се афишират от време на време с масирани реклами, само че последният излъчен досега сезон е от 2022-а и най-малко към този момент не се възнамерява последващо издание.

Най-вероятно същата орис ще последва кастинга за четвъртия сезон на „ Ергенът ”. Той ще послужи, с цел да се събере база данни за възможни нови участнички. Тези данни обаче ще се употребяват единствено в случай че се откри задоволително благонадежден нов източник на приходи, който може да покрие загубите от неразрешената реклама на
хазарт. Така че най-малко към този момент се обрисува Алек Младенов, който избяга от „ Ергенът ” не с мома, а с мама, да си остане последният основен воин на риалитито у нас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР