Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато

...
Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато
Коментари Харесай

Маргарита Михнева се бори за живота си

Добре съм, щерка ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, само че се усещам прелестно. Не виждам телевизия и рядко приказвам по телефона. “ Така Маргарита Михнева неотдавна показа с публицисти, които я срещат на улицата, прикрепяна от единствената си наследница. Силно се надяваме положението й да се усъвършенства, само че информацията ни е друга, написа Минаха години.

Бившата телевизионна водеща от години страда от онкологично заболяване. 20 години откакто преборила сполучливо рак на гърдата, била диагностицирана с рак на костите. Той й е бил открит от лекарите при обзор през 2021 година „ Наложи се незабавна интервенция. Изрязаха ребра - седмо, осмо и девето. Такава интервенция за първи път се правеше в България. Мислех да се оперирам в Швейцария, шефът на щерка ми щеше да помогне, само че споделиха, че могат да ме оперират най-рано след 4 месеца което при нападателен рак е много време. Няма да укривам - мъчителна интервенция беше. Болеше много мощно, когато излязох от упойката “, показа тогава Михнева.

„ Няма да разясня здравословното си положение “, сбита е през днешния ден журналистката. Тя е настанена в първокласен дом в столичния комплекс „ Царско село ”, където получава непрекъснато обгрижване. За да е до нея, дъщерята, от време на време си идва от Швейцария, където живее с богатия си брачен партньор и двете си деца.

Неда Михнева е преподавател по тенис в най-скъпото частно учебно заведение в света - „ Льо Розе “. Тя е плод на любовта на Маргарита с тогавашния тенис играч Петър Михнев. Двамата са разведени, а той има различен брак и наследник на име Петър, който също се занимава с тенис. След като положението на журналистката се утежнява в последните месеци, той подценява враждата им и също спомага, с цел да се обезпечи ТВ-легендата с най-хубавите грижи.

Цял живот работех, уволняваха ме, гонеха ме и за какво? За да получавам дребна пенсия “, споделяла е журналистката . В сложните си старини най-малко е щастлива баба на две внучета, на които е гостувала, до момента в който положението й е разрешавало да лети. Тя в никакъв случай не се е хвалила с наследниците на щерка си - Леона Маргарита и по-малкото й братче Тео, които ревниво пазеше надалеч от обществено внимание. Признава, че е удовлетворена от обстоятелството, че Неда е избрала да се откри в уредената Швейцария. А не е останала в България, където би трябвало да се бори с куп нередности.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР