И дъщерята на продуцента Иван Христов и Вихра Петрова тази

...
И дъщерята на продуцента Иван Христов и Вихра Петрова тази
Коментари Харесай

ГРОЗНО! Ирина Тенчева срина Вихра на бала на щерка й Ава!


И дъщерята на продуцента Иван Христов и Вихра Петрова тази година бе абитуриентка. Красивата Ава отпразнува бала си през уикенда, като поради развода на родителите си, нямаше по какъв начин двамата дружно да я изпратят.

Затова пък Инстаграм профилът на сегашната му брачна половинка Ирина Тенчева през целия ден бликаше от сторита с изпращането на Ава, която Ирина обича показно да назовава своя щерка, отбелязва



„ Нашето прелестно най-голямо дете Ава приключи един стадий от живота си. Каквото и да кажем за нейната красота, добрина и разум, ще е малко. Обичаме те и постоянно, постоянно, постоянно ще сме до теб! “, трогателно написа Ирина в профила си.

Тя разгласява и малко видео, в което двамата с Иван държат тирада. Ирина като една мащеха-мечта едвам сдържаше сълзите си и даже заяви на микрофона, че ще заплаче. Та да е ясно за всички какъв брой е възприемчива към детето на Вихра.



„ Мама си е мама вечно “, написа пък самата Вихра под фотография с абитуриентката в персоналния си профил. Бившата жена на Иван Христов била гневна на Ирина, че още веднъж цялото обществено внимание е за нея. И даже на бала на личната й щерка Тенчева й лишила звездния момент на горда майка.



Припомняме, че Иван и Вихра имаха тежък бракоразвод, станал публично притежание поради паралелната му връзка с приятелката и колежка на Вихра – Ирина. Иван отряза всички връзки на Вихра в медиите и се зарече да я остави с минимална прехрана, тъй като плетяла интриги и настройвала Ава против него. И до ден-днешен Иван е в неприятни връзки с Вихра.
                             
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР