Дженифър Анистън бе сред малкото гости в лосанджелиския Стейпълс център

...
Дженифър Анистън бе сред малкото гости в лосанджелиския Стейпълс център
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Черната рокля на Дженифър Анистън, по която полудяхме

Дженифър Анистън бе измежду дребното посетители в лосанджелиския Стейпълс център на тазгодишната гала по раздаването на телевизионните награди „ Еми “.

Тя се появи, с цел да разгласи първия победител за вечерта, само че.

A post shared by @ on Sep 20, 2020 at 11:36pm PDT

Актрисата се оправи чудесно със задачата си, и то облечена в дълга черна рокля Christian Dior и диамантено колие. Признаваме си, изчистеният типичен модел на Джен толкоз доста ни хареса, че сами се изкушихме да попълним дрешника си с тази облага!

Открихме във Fashion Days пет модела будоарни рокли в черно, които се приближават до звездния жанр на обичаната ни актриса. Разбира се, подбрали сме ги в разнообразни модели, дължини и финансови категории.

А положителните вести не стопират дотук - можете да поръчате всеки един артикул още през днешния ден с огромно понижение!
 Черната рокля на Дженифър Анистън, по която полудяхме (и може да е твоя с огромно НАМАЛЕНИЕ!)  Черната рокля на Дженифър Анистън, по която полудяхме (и може да е твоя с огромно НАМАЛЕНИЕ!)  Черната рокля на Дженифър Анистън, по която полудяхме (и може да е твоя с огромно НАМАЛЕНИЕ!)  Черната рокля на Дженифър Анистън, по която полудяхме (и може да е твоя с огромно НАМАЛЕНИЕ!)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР