Разположен в западната част на Цикладите, Сифнос се отличава с

...
Разположен в западната част на Цикладите, Сифнос се отличава с
Коментари Харесай

Сифнос – най-вкусният гръцки остров!

Разположен в западната част на Цикладите, Сифнос се отличава с обичайна си архитектура, завладяваща кулинарна сцена и невероятни плажове! Островът се характеризира и със спокойна и релаксираща атмосфера, което го прави известна дестинация измежду фамилии и двойки.
 Златните правила на родителите от Гърция за развъждане на деца  Златните правила на родителите от Гърция за развъждане на деца  Златните правила на родителите от Гърция за развъждане на деца  Златните правила на родителите от Гърция за развъждане на деца
Как да стигна до остров Сифнос?

Всичко, от което се нуждаете, с цел да стигнете до там, е ферибот от пристанище Пирея в Атина. Освен това Сифнос е обвързван с други острови посредством ферибот, в това число Серифос, Китнос, Милос, Санторини, Наксос, Парос и други Най-близкото летище е на остров Милос. Сифнос принадлежи към групата на Цикладските острови и се намира в сърцето на Егейско море, покрай островите Милос и Серифос.
 Хърватският остров Вис - приказното място от „ Mamma Mia! Отново дружно “  Хърватският остров Вис - приказното място от „ Mamma Mia! Отново дружно “  Хърватският остров Вис - приказното място от „ Mamma Mia! Отново дружно “  Хърватският остров Вис - приказното място от „ Mamma Mia! Отново дружно “
Гордеещ се с достоверната си цикладска архитектура, остров Сифнос е посипан с кубични варосани къщи, над 300 (!) красиви църкви, гълъбарници и дребни магазинчета за керамика.

Островът излъчва баснословен сексапил, който го кара да се усеща като свят надалеч от континента!

Това, с което е прочут най-много, е неговата гастрономия! Дом на известния гръцки готвач Николаос Целементес, Сифнос безспорно предлага невероятна храна! Можете да опитате вкусни локални предписания, като салата от капер, чорба от нахут и мастело в неговите отлични заведения за хранене и таверни.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Едно от най-хубавите неща, които можете да извършите там, е да посетите старинните му села, изключително в случай че желаете да изпитате същността на острова. Кастро, Артемонас и столицата Аполония са безусловно наложителни!

Изгубете се в тесните улички на Кастро, яжте най-хубавите локални сладкиши в Артемонас и пробвайте космополитната страна на острова в Аполония… Всяко село е неповторимо!
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
А какво можем да кажем за плажовете на острова? Красотата им е нереална!

Избягайте от летните горещини и се потопете на плажа Хрисопиги, под едноименната варосана черква, на космополитния Платис Гиалос или на пясъчния плаж Вати, последван от храна с морски блага, или посетете плажа Камарес, където се намира пристанището на острова!
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Идеален за фамилии и двойки, Сифнос в Гърция е една от най-хубавите дестинации за отмора и отмора!

Следвайте галерията ни, с цел да откриете остров Сифинос и да се вдъхновите за нова дестинация!
 Сифнос – най-вкусният гръцки остров!  Сифнос – най-вкусният гръцки остров!  Сифнос – най-вкусният гръцки остров!  Сифнос – най-вкусният гръцки остров!
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР