Време е за седмичната астрологична прогноза на Вихра в предаването

...
Време е за седмичната астрологична прогноза на Вихра в предаването
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: ставаме по-дребнави, критични и заядливи

Време е за седмичната астрологична прогноза на Вихра в предаването " На кафе " по NOVA!

Според нея през днешния ден е спокоен ден, макар че има някои аспекти, които могат да ни повлияят. Луната е в знака на Лъва, което постоянно значи, че сме оптимистично настроени, имаме предпочитание да покажем себе си. Времето е уместно за занимания. Ще имаме доста сила поради хубавия аспект на Марс с Луната.
 Седмичен хороскоп за 13-19 май  Седмичен хороскоп за 13-19 май  Седмичен хороскоп за 13-19 май  Седмичен хороскоп за 13-19 май
В сряда Луната ще направи под напрежение аспект към съответствува на Слънцето и Уран – внимавайте да не попадате в спорове обстановки и разногласия. При хората, при които животът тече хармонично, такива аспекти се демонстрират като прилив на сила. Важното събитие, което се случва в този ден, е че Меркурий минава в знака на Телеца. Ще станем доста по-спокойни и безгрижни, ще взимаме постоянни решения. Няма да я има вербалната експанзия, която ни носеше Овенът преди този момент, само че няма и да бъдем толкоз гъвкави, тъй като Телецът държи на стабилността. Това ще продължи до 3 юни, прекрасен интервал е за земните знаци – Телец, Козирог и Дева.

На идващия ден Луната минава в знака на Девата – предстоят два дни, подобаващи за работа, която изисква да бъдем детайлни, деликатни и концертирани. В ниските си проявления Девата може да ни направи по-дребнави, сериозни и заядливи. Времето е уместно да почистите пространството към себе си и да си извършите рутинни прегледи.
 Годишният ХОРОСКОП за 2024-та на Edna.bg  Годишният ХОРОСКОП за 2024-та на Edna.bg  Годишният ХОРОСКОП за 2024-та на Edna.bg  Годишният ХОРОСКОП за 2024-та на Edna.bg
В петък следва противен аспект на Меркурий с Плутон. Ако има някакъв проблем, който желаете да разнищите, това е подобаващото време да го извършите. Възможно е да влезете в пререкания с близките, да почувствате, че някой се пробва да ви манипулира. Бъдете деликатни при сключване на контракти.

В събота следва съвпад на Венера с Уран. В доста взаимоотношения, освен в персонален проект, ще има внезапни промени. Обикновено хората, които влизат в живота ни в този интервал, са извънредно забавни.
 Дневен хороскоп за вторник, 14 май  Дневен хороскоп за вторник, 14 май  Дневен хороскоп за вторник, 14 май  Дневен хороскоп за вторник, 14 май
Неделя e спокоен ден, доста уравновесен. Луната ще бъде в знака на Везните.

Пълната астрологична прогноза можете да изгледате във видеото нагоре. Каква е пък самостоятелната прогноза за всяка Edna от зодиите съгласно Вихра, вижте в нашата изложба:
 Астро прогноза за седмицата 13-19 май  Астро прогноза за седмицата 13-19 май  Астро прогноза за седмицата 13-19 май  Астро прогноза за седмицата 13-19 май
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР