Джъстин Тимбърлейк беше замесен в скандал за изневяра, след като

...
Джъстин Тимбърлейк беше замесен в скандал за изневяра, след като
Коментари Харесай

Оправданията на Джъстин Тимбърлейк за предполагаемата му изневяра

Джъстин Тимбърлейк беше забъркан в скандал за невярност, откакто папараци го щракнаха в " рискова непосредственост " до актрисата Алиша Уейнрайт.

Изпълнителят за пръв път разяснява изявленията в жълтата преса, които демонстрираха по какъв начин се държи за ръка с актрисата Алиша Уейнрайт, като направи обява в профила си в Instagram.

Джъстин Тимбърлейк се извини обществено на брачната половинка си, актрисата Джесика Бийл, за породеното стеснение от въпросните фотоси.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Timberlake (@justintimberlake) на Дек 4, 2019 в 5:05 PST

Изпълнителят написа, че се пробва да стои настрана от клюките, доколкото му е допустимо, само че усеща, че за фамилията му е значимо да обърне внимание на тези, които нараняват хората, които обича.

Той изяснява, че е показал " мощна липса на преценка, тъй като е бил много пийнал ", само че желае да обясни, че сред него и екранната му партньорка Алиша Уейнрайт във кино лентата " Palmer ", не се е случило нищо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Timberlake (@justintimberlake) на Окт 2, 2019 в 3:58 PDT

" Това не е образец, който желая да дам на сина си. Извинявам се на невероятната си жена и фамилията си, за това, че ги сложих в такава неуместна обстановка. В момента съм фокусиран да бъда най-хубавият брачен партньор и татко ", написа още Джъстин Тимбърлейк, като приключва с това какъв брой доста сe гордее, че е час от кино лентата " Palmer ".
 Джъстин Тимбърлейк, Алиша Уейнрайт и изневерява ли изпълнителят
Хванаха ли в невярност Джъстин Тимбърлейк

Слухове, фотоси и пояснения
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР