Овен Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес.

...
Овен
Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 18 май

Овен
Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия през днешния ден. Подходете към този ден с любознание и няма да съжалявате. Вие обичате новите неща, ето Ви един нов ден за проучване, изследване, завземане. Правете нещата като че ли ги вършиме за пръв път и ще откриете магията на себевъзстановяването.
  Телец
Едно от хубавите неща на проблемите, е че огромна част от тях не съществуват на никое място другаде, с изключение на във въображението ни. Днес бъдете реалисти, забравете да си въобразявате.
  Близнаци
Майските дни Ви въодушевяват, омайват, отнасят през девет планини в десета. Днес ще сте способни да напишете цяла една приказка, цяла една невероятна история, не изпускайте момента.
  Рак
Понякога светът като че ли забавя своя ход, с цел да Ви напомни, с цел да Ви покаже, с цел да Ви даде знак къде сте и какво би трябвало да вършиме. Отворете сетивата си и попивайте, усещайте, чувствайте сигналите. Слейте се с Вашата по-дълбока, изначална същина.
  Лъв
Ако една фантазия не се сбъдва, не променяйте фантазията, променете метода. Това е посланието на днешния ден - не се отхвърляйте, търсете ексцентричния метод за справяне.
  Дева
Не се опасявайте от фантазиите си, не се отхвърляйте от тях, просто имайте храброст да им вдъхнете живот. Не е толкоз мъчно, направете първата крачка, засейте ги точно през днешния ден.
  Везни
Бъдете признателни за даровете на живота, за неговата благотворителност към Вас. И в никакъв случай не казвайте, че е прекомерно обилно, тъй като идващият път ще е по-малко.
  Скорпион
Ако искте да растете, не се ядосвайте, когато Ви поливат. Не се отчайвайте, когато не Ви имат вяра. Просто имайте религия в своя път и той ще Ви води.
  Стрелец
Понякога би трябвало да пандизите очи, с цел да видите същинските неща, скрити в сърцето на другия. Опитайте, затворете очи, помълчете, послушайте и може би тъкмо тогава ще получите отговорите, които от дълго време чакате.
  Козирог
Не се надявайте, че някой различен знае отговорите, че някое друго място е по-добро и някой път нещата ще се подредят. Всичко е тук и в този момент в личните Ви ръце, просто поемете отговорност и действайте.
  Водолей
Търсете светлината във всяко нещо, търсете любовта, търсете хубостта. Тогава целият свят ще Ви наподобява ярък, любящ и хубав, тъй като точно това ще търсите.
  Риби
Пробудете Божественото начало в себе си посредством танци, грижи и внимание към личните си потребности. Нахранете първо личната си страст, с цел да има след това да нахраните и другите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР