Виждали сме президента Румен Радев да управлява военни самолети, да

...
Виждали сме президента Румен Радев да управлява военни самолети, да
Коментари Харесай

Президентът сложи Путин в малкия си джоб: Радев демонстрира суперформа!

Виждали сме президента Румен Радев да ръководи военни самолети, да прави коремни, да се набира на лост, а през днешния ден влезе и в ново амплоа - на водолаз. Той очевидно е в префектна форма, която показва при разчистване на морското дъно край остров Света Анастасия. Президентът постави водолазен костюм поради самодейността, само че прегледа и подводния параклис, потънал до острова.

България разбра, че президентът тренира интензивно, въпреки скед броени дни да навършва 61 години. Той разгласява на профила си във Facebook фотография, на която е гол до кръста, като демонстрира забележителен релеф.
Сника: Фейсбук/Румен Радев
Очаквано, фотографията на Радев с мускулите скорострелно се трансформира в най-обсъжданата тематика в социалките. Не закъсняха и сравненията сред него и сътрудника му по служба Владимир Путин, който в недалечното минало постоянно показваше забележителна физическа форма в мрежата. Но сигурно съветският държавен глава не може да се похвали с такова тяло, даже и в „ най-силните “ му години, без да загатваме даже разликата в растежа, която както знаем е в интерес на българския президент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР