Причината за това не е фалит или някакъв друг проблем,

...
Причината за това не е фалит или някакъв друг проблем,
Коментари Харесай

Линда затвори сладкарницата, ето защо жената на Кирил Петков хлопна кепенците

Причината за това не е банкрут или някакъв различен проблем, а ремонт

Съпругата на Кирил Петков Линда затвори фамозната си сладкарница на пъпа на София. Бившата премиерша от няколко дни е хлопнала кепенците на заведението си. Причината за това не е банкрут или някакъв различен проблем, а ремонт. Изглежда, през лятото сладкарница ще има напълно нов тип, с цел да радва клиентите си с още по-приятна конюнктура.

Преди Великден в сладкарницата на Линда кипеше ударен труд, защото тя произвеждаше три типа козунаци - със стафиди и цитрони, с естествен шоколад и бадеми или шипков мармалад и орехи. Малките се продаваха по 34 лева, а огромните - по 59 лева Тогава много консуматори на обществената мрежа се възмутиха от високите цени и потеглиха мнения, че козунак на такава цена няма даже в чужбина.

Но това не спря Линда, защото малко преди този момент разгласява напълно ново меню с актуализирани цени. А клиенти се намират за всичко. Преди най-скъпата торта в менюто на канадката струваше към 90 лв.. Сега - на фона на повдигането на всички артикули и услуги, Линда прибавя повече от 10 % нарастване. Тя продава торти за над 100 лв. броя.

Най-скъпият сладкиш, който предлага, е чийзкейкът с боровинки и лимон. Изглежда, брачната половинка на Кирил Петков е изчакала да минат празниците, с цел да събере средства, с помощта на които умерено и справедливо да затвори сладкарницата за ремонт. Малкото бутиково заведение се намира в идеалния център в София.

В него Линда предлага специфични и потребни десерти без глутен и захар. Съпругата на Кирил Пенков е пуснала в отмора и личния състав си, до момента в който текат ремонтните действия. Обикновено кулинарката Линда затваря сладкарницата през август всяка година, с цел да отиде на море със фамилията си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР