Дизайнерите на Mercedes-Benz проектират новата S-класа с фокус върху пътуващите

...
Дизайнерите на Mercedes-Benz проектират новата S-класа с фокус върху пътуващите
Коментари Харесай

Запознайте се с мултимедията на новата S-Klasse

Дизайнерите на Mercedes-Benz проектират новата S-класа с фокус върху пътуващите на втория ред. Седящите в задната част ще имат достъп до същите всеобхватни информационно-развлекателни и удобни функционалности като водача и пасажера на предната седалка. С фокус за тях в новия модел са вградени три сензорни екрана и многообразие от разнообразни варианти за ръководство, като да вземем за пример MBUX интериорния помощник и гласовото ръководство " Hey Mercedes ".

Никоя друга иновация в последните години не е променяла по този начин коренно взаимоотношението с колите на Mercedes-Benz като MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Втората генерация на тази самообучаваща се система получава своя дебют в новата S-класа. Интериорът на автомобила е още по-дигитален и образован.

Промяната в хардуера и софтуера прави ръководството на автомобила още по-лесно и удобно посредством вградените нови екрани на петте огромни екрана, частично с OLED технология. Новият 3D екран на лидера разрешава тримерен аспект с едно допиране на бутон за първи път. Така се реализира същински тримерен резултат, без да се постанова да носите 3D очила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР