Дива чистка на експерти върви в Агенцията по заетостта (АЗ)

...
Дива чистка на експерти върви в Агенцията по заетостта (АЗ)
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Дивашка чистка в Агенцията по заетостта! Полина Маринова изгони експерти, разкрили измами за милиони

Дива чистка на специалисти върви в Агенцията по заетостта (АЗ ) към Министерството на труда и обществената политика на печално известния Лазар Лазаров, научи Narod.bg от собствен източник.

Шефката на АЗ Полина Маринова, чиито беззакония се натрупат, само че тя продължава да е на поста, е уволнила двама специалисти, които разкрили измами за милиони в Агенцията по заетостта посредством измами с обшществени поръчки. Както единствено Narod.bg разкри, едни от най-успешните предприемачи, които вършат положение от поръчки в АЗ, са някогашният началник на Агенцията по заетостта Драгомир Николов и Сотир Ушев – мъжът до спортния министър Весела Лечева и екс началник на Национален осигурителен институт .

Реклама

Одиозната началничка на АЗ натирила шефа на дирекция „ Правна “ Даниел Динев и Антония Козарска, основния специалист по публичните поръчки. Двамата бяха назначени при започване на 2022 и осветлиха измамите, които са се случвали в АЗ. Вероятно специалистите са се добрали до далавери на актуалното управление на организацията и по тази причина бързо-бързо са разкарани.

Според нашия източник Динев и Козарска ще се извърнат към службите със сигнал за закононарушенията в Агенцията по заетостта.

В момента в АЗ е толкоз безотговорно, че чиновниците от правната дирекция нямат нито шеф, нито началници на отдели. Също по този начин на всички чиновници са сложени ниски годишни оценки след персонално приучване за кълнене във честност на новото управление, приключва сигналът до Narod.bg.

Очаквайте нов скандал с Полина Маринова единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР