Дистанционно заседание на Националния съвет на БСП, на което според

...
Дистанционно заседание на Националния съвет на БСП, на което според
Коментари Харесай

Дистанционно заседание на Националния съвет на БСП предизвика нови трусове в партията

Дистанционно съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, на което съгласно водача на партията Корнелия Нинова тя е получила мандат да съставлява партията в договарянията за сформиране на ново държавно управление и да води левицата до 22 януари, провокира ново напрежение, заключи Би Ти Ви. По-рано денем пресцентърът на Българска социалистическа партия и самата Нинова за това че тя ще съставлява партията до конгреса следващата година.

В отговор съперниците на досегашния водач оповестиха, че има операция и резултатът е разгласен преди да е завършило гласоподаване. В резултат 64 членове на Националния съвет събраха подписи за привикване на присъствено съвещание още във вторник.

На него би трябвало да се гласоподава предложение за евакуиране на конгреса по-рано, като и да се избере заместник-председател, който да ръководи партията вместо Нинова. Третото предложение е Националният съвет да утвърди преговорен екип в консултациите за ново държавно управление. Събирането на подписи продължава и сега.

С рецензии към вътрешната съпротива, служебния кабинет и инициативния комитет, който издига Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя пое виновността за пагубния резултат на левицата на предварителните парламентарни избори, като добави, че пет години е мълчала за дейностите на вътрешната съпротива и се опитвала да почисти Българска социалистическа партия от задкулисието и зависимостите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР