АНАХАЙМ, Калифорния (AP) — Остин Мартин и Алекс Кирилов караха

...
АНАХАЙМ, Калифорния (AP) — Остин Мартин и Алекс Кирилов караха
Коментари Харесай

Близнаци постигнаха 17 попадения, спечелиха седмата си поредна победа с победа с 11-5 над борещите се Ейнджълс

АНАХАЙМ, Калифорния (AP) — Остин Мартин и Алекс Кирилов караха по два ръна всеки, а Минесота Туинс разтегна победната серия до седем мача, като в същото време приключи уикенд удара на борещия се Лос Анджелис Ейнджълс с победа с 11-5 в неделя.

Мартин имаше два ръна сингъл по време на четири ръна пети ининг за Близнаците, и Кирилов имаше парлив удар в два ръна, подсилен в четири ръна на Минесота, седми. Райън Джефърс, Хосе Миранда, Кристиан Васкес и Уили Кастро записаха по три попадения, до момента в който Минесота означи 17 попадения, като в същото време означи най-малко пет ръна в седмия си следващ мач и се върна над.500 за сезона при 14-13.

Луис Ренгифо и Нолан Шануел Хоуред и Джо Адел имаха дубъл на RBI в петия за Ейнджълс, които изгубиха четири следващи и девет от 10, откакто позволиха 32 ръна на Минесота в серията от три мача.

Майк Траут имаше късен сингъл на RBI, когато Лос Анджелис позволи три неточности и падна до 3-9 вкъщи този сезон, съответствайки на втория най-лош старт в Bi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР