Парите ги няма, фискалният резерв го няма. 1 млрд. за

...
Парите ги няма, фискалният резерв го няма. 1 млрд. за
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Костинброд: 2 години хаос, застой и пустош

" Парите ги няма, фискалният запас го няма. 1 милиарда за " Хемус " ги няма. 1,2 милиарда лева за водопроводи ги няма. Днес още веднъж теглят 200 млн. заем на 3% рента. За 3 години са 18 млн. лева.  Само през днешния ден губим 18 млн. лева от лихвите. А по време на неприятния модел " Борисов " даваха заеми на негативна рента. Да им пазим парите на банките ”. Това разгласи на среща в Костинброд с членове и гласоподаватели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. Кога ще ги изработим тези пари, с цел да вършим сцена тук, попита Борисов и добави „ не знам какъв е този възторг, че след 2 октомври ще управляваме - страната е счупена. Не смешно, трагично е. После ще излязат на Орлов мост и ще кажат, че ние сме отговорни. Въпросът ми е кой ги конфигурира, кой искаше България да е разрушена? "
 

Това сподели пред симпатизанти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов през днешния ден. Той прочете част от обява, обвързвана с отчета на ДАНС за далаверите с газа на предходните управляващи-,,Кирил Петков подписва мним контракт за 1 млн. лева с консултанти. Засечени 5 офшорки, свързани с Политическа партия, през които минавали комисионни. Прокуратурата проверява Кирил и Асен за 100 млн. лева, " ощипани " от бюджета. ”

Бях си сложил един период за пенсиониране, когато видя Автомагистрала " Хемус " подготвена. " Струма " я унищожиха, само че ще стане. И с " Хемус " пробваха, само че доста беше направено и там. Две години безпорядък, застой, пустота ", разгласи Борисов.
 
" Съседите ни от Сърбия идваха тук, техният министър председател споделяше, че каквото каже Бойко, това става на Балканите ", напомни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ сподели с графика по какъв начин държавният дълг се усилва фрапантно при ръководството на " Промяната ". В момента дългът от 29,2 при ГЕРБ е скочил на 36,2 милиарда при Асен Василев. " Ако тези хора ръководят след 2 октомври, дългът ще стане 50 милиарда ", ръководителят на ГЕРБ.  Той сподели и графика за увеличението на инфлацията - от 0,6 при ГЕРБ, до над 15% при " Промяната ".

Правили са схемата да откраднат милиарди и ето по какъв начин става с по 1,2 лева на литър гориво. Не знам за какво служебното държавно управление продължава да го търпи това. На 3 октомври, в случай че ние сме на власт, слагаме 1 лева мито. И на всяка бензиностанция, като заредиш 100 литра - връщат ти 100 лв.. Ето това проверяват от обявата, която Младен ми даде да прочета. " Булгаргаз " купува при нас от " Газпром " за 86 евро. При Киро и Асен " Булгаргаз " отива в румънския " Газпром ", оттова в швейцарския. Кирил Петков и Асен Василев вършат огромна услуга на " Газпром ". Вместо по 86 евро, те го купуват с 30% по-скъпо ", изясни Борисов.
 
Борисов добави, че България е преживявала войни и ще преживее и Киро и Асен.
Той прикани присъстващите да опишат на своите съседи, че след 2 октомври последният късмет е да се съберат всички политици.

Заедно с него са лидерът на листата на обединението за София област Младен Маринов и вторият в нея - Радомир Чолаков.
 

" Те от дълго време са изгубили доверието на българските жители. Дойдоха на власт на крилете на омразата и ще си отидат доста скоро от власт като най-мразените хора ", разгласи Младен Маринов по адрес на " Продължаваме промяната ". От страна, която беше водач на Балканите, се превърнахме в страна, която да чака помощи, сподели още Маринов и добави, че не очаквал такава съсипия във всички браншове. " Искам да предупредя Кирил Петков да не приказва от ваше име и да споделя кой по кое време ще се пенсионира. Това не е негова работа. Ние имаме да свършим още доста работа. На него ще му пожелая да си вземе един билет за 3 октомври и да се върне в Канада ", разяснява Младен Маринов.
 

" Спираме да сме общителни. Тези хора няма повече да споделят кого ще вкарват в пандиза. И без да желая да ставам оракул, единствено ще ви загатна три неща - има едно досъдебно произвеждане за нарушение на Конституцията с сключване на погрешна декларация. Това дело стои. Незаконните арести на господин Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова са корист с власт. След изборите ще попитаме институциите за тази корист с власт и тогава ще забележим кой ще лежи в пандиза. Третото нещо е сигналът, който пуснахме с Делян Добрев, за машинация с пазаруването на газ. ДАНС ни благодари и ни изясни, че данните са изпратени във Върховна касационна прокутратура. Знам какво написа в сигнала. И за това някой ще лежи. Призовавам някогашния шеф на " Булгаргаз " да стартира да приказва кой какво му е нареждал ", прикани Радомир Чолаков.



Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-ново


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР