Дилърски амфетамини, разредени с кофеин, заляха Слънчев бряг. Субстанцията не

...
Дилърски амфетамини, разредени с кофеин, заляха Слънчев бряг. Субстанцията не
Коментари Харесай

Дилърска дрога заля Слънчев бряг

Дилърски амфетамини, разредени с кофеин, заляха Слънчев бряг. Субстанцията не е чиста, наличието на дейното наркотично вещество е 30-35%, а останалите са малко ефедрин, декстрози, захарози, и даже оцветители и подсладители, оповестява burgasinfo.com.

В добавка „ готвачите” слагат и таурин и кофеин(както в общоприетите енергийни напитки). Само преди броени дни Районният съд в Несебър осъди на 6 месеца отнемане от независимост условно с три години изпитателен период получи готвач, хванат в Слънчев бряг точно с „ дилърски” амфетамин – с добавки от кофеин.

Мъжът е хванат от полицията към 04.45 часа след среднощ на 24 юни. Засечен е да ръководи мотоциклет „ Бенели” по основната алея до о бензиностанция „ Петрол ", на кръстовище „ Свежест " в курорта. При инспекцията с дрегер за опиати, МВР-служителите открили, че кара надрусан с канабис и амфетамини.

При претърсването, от портфейла му намерили още три полиетиленови пликчета с наркотици-едното с марихуана, а другите две - с амфетамини, разредени с кофеин. Произходът на опиатите и все още не е прочут. Не излиза наяве дали кулинарят самичък е „ сготвил” синтетичната дрога или пък си я купил от дилър. С решение на съда той би трябвало да заплати и санкция от 500 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР