Дигитализацията на банковите продукти и услуги стартира преди няколко години

...
Дигитализацията на банковите продукти и услуги стартира преди няколко години
Коментари Харесай

БАКБ вече с изцяло онлайн процес за откриване на ЧИСТА СМЕТКА

Дигитализацията на банковите артикули и услуги започва преди няколко години и се форсира доста през пандемията. Тя, обаче, се фокусираше върху актуалните клиенти на банките и опцията да вършат ежедневните си интервенции отдалечено. Предлагането на цифрови артикули за нови клиенти беше лимитирано.

Днес, откакто хората по света се върнаха в забележителна степен към естествения си метод на живот, напредване и другарство, онлайн банкирането се резервира като желан вид за клиентите, поради удобството което обезпечава. Затова и банките продължиха да вършат огромни вложения в цифрови артикули и канали за продажби.
-->
е продуктът на Българо-американска кредитна банка, ориентиран към хората с регулярни ежемесечни приходи - заплата, приходи от наеми, възнаграждения, авторски права и други. Условията на разплащателната сметка обезпечават на клиентите опцията да разполагат със средствата си без да заплащат месечна такса за обслужване – освен това не за избран промоционален интервал, а БЕЗСРОЧНО. Единственото изискване е да имат месечни приходи по своята сметка от най-малко 500 лв. и да употребяват дебитна карта VISA. В изискванията на инфлация и изменящи се банкови такси, да имате предвидимост, изясненост и бистрота на изискванията на най-масово потребления банков артикул е от изключителна значимост.

БАКБ е измежду банките в България, които непрекъснато развиват и оферират на пазара новаторски артикули, налични за всички онлайн – даже за тези, които не са клиенти на банката все още. След към този момент одобрените оферти „ Онлайн депозит “ и онлайн заем „ На мига “, банката сътвори опцията за разкриване и на напълно онлайн, посредством платформата. Така единствено с няколко лесни стъпки всеки нов клиент за банката може да открие сметка с дебитна карта без нужда от посещаване в банков офис.

Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА също е с отлични условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за заплащания при търговци и без такса за изтегляне на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

По този метод имате комфортен и бърз достъп до парите си – БЕЗ ТАКСИ, за НЕОГРАНИЧЕН интервал от време. Можете да дигитализирате своята карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА с Apple Pay или Гугъл Pay и да пазарувате на всички места единствено с телефона си – бързо, елементарно и комфортно.

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита към този момент и ОНЛАЙН от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предлагането, в случай че не са имали дейна разплащателна сметка през последните 12 месеца.

откривате отвред. Използвате на всички места.

Повече за и за останалите артикули на банката можете да прочете на bacb.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР