Диетите и пиенето обикновено не вървят ръка за ръка. Алкохолните

...
Диетите и пиенето обикновено не вървят ръка за ръка. Алкохолните
Коментари Харесай

Пет напитки за перфектната диета

Диетите и пиенето нормално не вървят ръка за ръка. Алкохолните питиета могат да прибавят няколко кг на тежестта ви. А вие сигурно не желаете това, изключително след края на изтощителна диета.

Не се тормозете към този момент. Нашите специалисти ви предлагат следните питиета, които можете умерено да консумирате, без да скапват талията ви.

1. Бира - хората, които са на диета, се тормозят от бирата, тъй като тя е с висока калоричност. Но през последните години бирите се създават свръхлеки, като да вземем за пример бирата Ultralight, която съдържа по-малко от 3% алкохол спрямо елементарната бира, която съдържа приблизително 4.5% алкохол.

2. Червено вино - специалистите настояват, че от аленото вино няма да напълнеете, стига обаче да не прекалявате. Те предлагат на дамите по една чаша, а на мъжете най-вече по две.

Ако желаете да пиете вино на вечеря, то избягвайте да се храните с макаронени произведения, самун или ориз, защото увеличавате приема на калории. Вместо тях изберете леки меса и съдържащи скорбяла зеленчуци.

3. Шампанско и газирано вино - те не се разграничават от негазираните виновност във връзка с калории. а това е съвсем 20 калории за унция (около 30 мл). Но това, което отличава ги отличава, е пяната. Когато го налеете в чаша и когато пяната изчезне, остава по-малко количество течност, остават и по-малко калории.

 Пет питиета за съвършената диета

4. Мохито - тя е обичаната напитка на кубинците и се смята за добра опция на плодовите коктейли и газираните питиета. Мохито е комбиниране от ром, мента и лимонен сок, гарнирани със сода. Най-хубавото е, че той съдържа единствено една чаена лъжичка захар. Мента пък е потребна при болки в корема и болки в гърдите.

5. Мартини - постоянно можете да избере мартини, тъй като то е примес от джин и водка с маслинка или лимон и е ниско калоричен коктейл.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР