Деветгодишно американче кандидатства в НАСА за обявената длъжност защитник на

...
Деветгодишно американче кандидатства в НАСА за обявената длъжност защитник на
Коментари Харесай

9-годишен кандидатства в НАСА за защитник на планетите

Деветгодишно американче кандидатства в НАСА за оповестената служба " бранител на планетата ". Момчето е пуснало кандидатурата си на обявата на НАСА за заемане на вакантното място за специалист-физик с годишна заплата от 124 хиляди до 187 хиляди $ годишно.

" Името ми е Джак Дейвис и бих желал за подам заявката си за заемане на длъжността бранител на планетата. Аз съм единствено на 9 години, само че смятам, че съм кадърен за тази работа ", написа до НАСА момчето, представено от телевизя Fox News.

Джак е изложил и причини в интерес на кандидатурата си: " Моята сестра твърди, че съм от друга планета, а и аз на процедура съм изгледал всички филми за космоса и извънземните. "

Джак добавя, че е изгледал Шоуто " Марвел " и че счита също да изгледа и поредицата " Мъже в черно ".

" Аз съм млад, по тази причина и с лекост мога да се науча да мисля като извънземните ", добавя дребният кантдидат за НАСА.

Директорът на НАСА Дейвид Грийн сметнал за добре да отговори персонално на кандидатурата на младия кандидат-учен.

" Ние непрекъснато търсим начинаещи учени и инженери, тъй че се надявам, че ти ще учиш прилежно и ще успееш в учебно заведение. Надявам се и един прелестен ден да се срещнем с теб в НАСА ", показва Грийн.

Припомняме, НАСА разгласява публикация за щатния пост в организацията " офицер за планетарна отбрана " преди няколко дни. Кандидатите би трябвало да имат висше обучение по математика и физически науки.

Работата на планетарния офицер е да пази планетата Земя от вероятно замърсяване с материали, които могат да се пренесат на Земята при завръщането на галактическите задачи на НАСА.

Служителят ще би трябвало да следи всички излитащи и кацащи галактически задачи да не изнасят или внасят разнообразни по тип микроби и други типове частици.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР