Уейн Рууни предположи, че някои от играчите на Манчестър Юнайтед

...
Уейн Рууни предположи, че някои от играчите на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Уейн Рууни: Играчите на Юнайтед не се държат адекватно

Уейн Рууни допусна, че някои от играчите на Манчестър Юнайтед избират да не играят преди финала за ФА Къп и Европейското състезание това лято.

Рууни, водещият голмайстор на Юнайтед за всички времена, приказва след загубата на тима на Ерик Тен Хаг с 0:1 на " Олд Трафорд "  от Арсенал в неделя - 14-то проваляне на отбора във Висшата лига през акцията.

За Юнайтед липсваха капитанът на клуба Бруно Фернандеш, Мейсън Маунт, Маркъс Рашфорд, Хари Магуайър, Люк Шоу, Рафаел Варан, Лисандро Мартинес, Виктор Линдельоф и Тирел Маласия.

На въпрос на Sky Sports дали футболстите на Юнайтед са напълно зад Тен Хаг, Рууни отговори: " Ако са, те не го демонстрират доста добре ".

" В тима има някои доста положителни играчи, само че представянето е под равнището им. Ако погледнем травмите, които са получили, някои от тези играчи могат да играят, на 100 % ".

Когато Рууни бе запитан за позицията си, 38-годишната легенда на " алените дяволи " съобщи: " Лесно е, когато наближава Европейското състезание или финалът за ФА Къп, играчите да останат за малко отвън игра и по-късно да се приготвят за финала и Евро 2024 ".

" Аз самият съм виждал това през годините и мисля, че сега играчите не се държат вярно и мениджърът ще поеме цялата отговорност за това ", добави Рууни
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР