На 10.05.2024 г. /петък/, в гр. Берово, Република Северна Македония,

...
На 10.05.2024 г. /петък/, в гр. Берово, Република Северна Македония,
Коментари Харесай

Съветници от Струмяни и Берово обсъдиха отварянето на ГКПП Клепало-Берово

На 10.05.2024 година /петък/, в гр. Берово, Република Северна Македония, се организира поредна работна среща, за обмяна на опит и положителни практики сред представители на Общински съвет - Струмяни и Общински съвет - Берово, община Берово, Република Северна Македония.

На срещата участваха Кмета на община Струмяни господин Емил Илиев, Председателят на Общински съвет Струмяни госпожа Севделина Траянова и общински съветници от община Струмяни, както и Кмета на община Берово, господин Звонко Пекевски, Председателят на Общински съвет Берово - госпожа Мария Буровска и общински съветници от община Берово.

На тази работна среща сред Общинските препоръки на общините Струмяни и Берово бяха разисквани въпроси по отношение на бъдещи планови партньорства сред община Струмяни и община Берово за програмен интервал 2023-2027г., както и най- значимият за двете общини инфраструктурен план – отварянето на граничния контролно-пропускателен пункт – Клепало-Берово.
Важно е за представителите на двата общински съвета да си сътрудничат и да обменят опит и хрумвания за възстановяване на изискванията за живот в съответните общини.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР