Всеки, който се нуждае от нов телевизор и смартфон, може

...
Всеки, който се нуждае от нов телевизор и смартфон, може
Коментари Харесай

Телевизионните фенове на Samsung получават 48-часово обратно броене, за да получат безплатен Galaxy S24 - не пропускайте

Всеки, който се нуждае от нов тв приемник и смарт телефон, може да желае да прегледа оферта за лимитирано време от Samsung. Корейският софтуерен колос сега организира промоция на най-новите си тв приемници, която включва гратис бляскав телефон Galaxy S24 или S24+. Това е оферта на стойност до £999, само че изтича скоро, като крайният период за заявяване изтича на следващия ден вечер, 15 май.

Ако това звучи примамливо, тогава всичко, което би трябвало да извършите, е да поръчате авансово един от напълно нови кутии за очила на компанията и по-късно ще получите този флагмански телефон от 2024 година, без да плащате и стотинка в допълнение.

• МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ СДЕЛКИТЕ ТУК

Тази оферта е налична в целия набор от нови екрани, като доста от тях към този момент включват образован AI, който оказва помощ за възстановяване на качеството на картината.

Последният изкуствен интелект на Samsung е прибавен, с цел да направи нещата да наподобяват по най-хубавия метод, без да се постанова да се ровите в безкрайни настройк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР