Кризисната ситуация с контузиите е главната причиа за загубата на

...
Кризисната ситуация с контузиите е главната причиа за загубата на
Коментари Харесай

Контузиите са причината Манчестър да е зле

Кризисната обстановка с травмите е основната причиа за загубата на Манчестър (Юнайтед) с 0:1 против Арсенал, в дуел от Висшата лига, сигурен е наставникът на " алените дяволи ", Ерик загар Хаг. То бе девето за тима, във всички шампионати, през акцията.

Юнайтед, който изравни антирекорда си по домашен загуби, има най-малко шестима контузени бранители, а с изключение на тях в лазарета са плеймейкърът Бруно Фернандеш и нападателят Маркъс Рашфорд. В последните мачове се постанова даже халфът Каземиро да играе в отбранителната линия.

" Не мога да кажа къде щяхме да бъдем в класирането, в случай че разполагахме с всичките ни футболисти, само че сигурно щяхме да имаме повече точки ", разяснява Тен Хаг, представен от организация " Ройтерс ".

" Определено щяхме да имаме повече неизменност, изключително в отбрана. В момента вършим доста промени, което води до прекалено много шансове пред вратата ни и надлежно голове. През предходната година имахме най-вече чисти мрежи във Висшата лига. Един тим не може да прогресира, когато се постанова да прави толкоз доста смени. В момента вършим противоположното - опитваме да държим главата ни над водата.

" И въпреки всичко сме на край за Купата на ФА. Това е добре, в случай че искаш да прогресираш, само че ни трябват здрави футболисти. Арсенал имат единствено един състезател, който не е на тяхно разположение ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР