От пловдивския сайт ТрафикНюз твърдят, че става въпрос за сина

...
От пловдивския сайт ТрафикНюз твърдят, че става въпрос за сина
Коментари Харесай

Тежка катастрофа в Пловдив уби двама души и рани тежко други двам...

От пловдивския уебсайт " ТрафикНюз " настояват, че става въпрос за сина на  служителкта на КАТ Петя Екмекчиян от отдел “Регистрации ”. 

 

Джипът е идвал от Централна гара и преди кръстовището с бул. " 6-ти септември " навлязъл в разграничителната линия сред двете ленти, блъснал се е поредно в няколко чинара, които са сред платната. При удара колата се е разцепила на две като предната част се е врязала в едно от дърветата, а задната е изхвърчала на пътното платно.

 

21-годишният лидер, който е умрял на място, има шофьорска брошура от три години. По първична информация има предходни прегрешения на пътя. Пристигналият на място на злополуката медицински екип е установил гибелта му, както и на 20-годишното момиче, което е пътувало до него. По всяка възможност те са се движили с доста висока скорост по правия бул., тъй като колата е неузнаваема.

 

В болница с заплаха за живота са откарани още 22-годишни момче и момиче, които са били на задната седалка. След оказаната им първа помощ, и двамата са настанени във Втора клиника по хирургия в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания. Все още няма информация дали водачът е бил под въздействие на алкохол или опиати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР