Децата виждат и разбират света на свръхестественото много по-добре, отколкото

...
Децата виждат и разбират света на свръхестественото много по-добре, отколкото
Коментари Харесай

Свръхестествените сили обичат децата

Децата виждат и схващат света на свръхестественото доста по-добре, в сравнение с възрастните.

Вярно ли е, че децата са по-склонни да се свързват с паранормални феномени, и че техните усещания и сетива са по-изострени кум свръхестественото? Много от откривателите одобряват, че още от ранна възраст до края на юношеството си някои децата не съумяват да развият предразсъдъци против свръхестественото, което обаче се следи при възрастните.

Ето за какво децата умерено възприемат неуместни от гледна точна на възрастните събития или обстоятелства като контакти с умряли, призраци, предзнаменования...

Семегодишната американка Марлен Уолтърс постоянно била посещавана от незабележим другар. Самото момиченци било решително, че той е фиктивен воин от приказка или филм.

Едва вечер обаче родителите на Марлен й посочили остарял фамилен фотоалбум, който до този момент не била виждала. На една от фотосите момичето познало тайнствения си посетител. Той се оказал бащата на майка й, умрял още преди Марлен да се роди.

 Свръхестествените сили обичат децата

Тогава родителите й се спомнили, че приживе дядото мечтаел да доживее раждането на внучката си.

Ето различен любопитен случай. Една заран петгодишният Томи от Масачузетс се събудил суперщастлив - чувствал се прелестно, играл си в стаята, след това учил буквите с мама.

След обяда обаче настроението му внезапно радикално се трансформирало. Томи почнал да плаче нуедържимо без всякаква причина. Късно вечерта телефонът прозвънил с неприятна новина - бащата на Томи умрял в автомобилна злополука.

Индиецът Вишванатан Пратха получил разхошен подарък за десетия си [рожден ден] - екскурзия до Бобмай. Момчето с удивление следило големите небостъргачи, разхождало се с родителите си в парка, яло сладолед.

По едно време Вишванатан и фамилията му се озовали в покрайните на града. Както си вървели, момчето заговорила остаряла дама: " Защо не си удържа на обещанието? Обеща да не се омъжваш след гибелта ми ".

Старицата едвам не получила удар. Преди 35 години на смъртния одър на брачна половинка си, тя му дала обещание в никакъв случай повече да не поглежда различен мъж. Но след 10 години се омъжила за доктор, който я обичал още от детинството.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР