Деси Слава разви комплекси на тема килограми, след като така

...
Деси Слава разви комплекси на тема килограми, след като така
Коментари Харесай

Деси Слава се обезобрази с фотошоп

Деси Слава разви комплекси на тематика килограми, откакто по този начин и не съумя да отслабне след второто раждане. В последните месеци е почнала да тренира във фитнс залата и резултатите към този момент са забележими, само че все пак изпитва сериозен комплекс от външния си тип.

Изпълнителката на "Мъжете всичко желаят " снима провокативна фотосесия на родното Черноморие, само че накара фотографът дотам да обработи фотосите, че крайният резултат потресе даже най-върлите й фенове.

На фотосите Деси въобще не си наподобява и в обществените мрежи меломаните се чудят за какво си го е предизвикала. "Това не е тя. Какво е това лице. Много долнокачествен фотошоп ", показаха възмущението си в нета почитатели на лекия род.

Всички професионални фотоси на Деси са обработени до неразбираемост, само че последните й обраха всички точки. Не по тази метод наподобява на фотосите, които вършат в клубовете фотографите и нейни почитатели. Тя е решила да се показва в в идеална форма в мрежата, с цел да не паднат участията й, защото непотребните килограми си споделят думата и от ден на ден клубове се отхвърлят от нейни изяви при тях.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР