Десетки актьори, известни влогъри, певци, ТикТокъри, както и близки приятели,

...
Десетки актьори, известни влогъри, певци, ТикТокъри, както и близки приятели,
Коментари Харесай

Мариан Вълев срази конкуренцията. Новият хит

Десетки артисти, известни влогъри, артисти, ТикТокъри, както и близки другари, приветстваха Мариан Вълев на предпремиерата на дълго чакания филм “Чалга ”, на който той е сценарист и режисьор. В салона на Кино Арена – мол " Парадайс " нямаше празни места. Това е втората пълнометражна лента на артиста след “Лошо момиче ” и още с първата си прожекция даде знак, че ще се трансформира в шлагер.

В основните функции на кино лентата са актрисите Елеонора Иванова-Нори и Цветелина Стоянова.Останалата част от участващите във кино лентата са добре познатите любимци на публиката: Любомир Нейков, Жана Яковлева, Лора Караджова, Стефан Денолюбов, Диляна Попова, Николай Сотиров, Димитър Рачков, Кръстю Лафазанов, Виктор Стоянов, Елизабет Методиева, Стефан Мавродиев, Виктор Калев, Илиян Бойд, Николай Николаев, Денислав Маринчев, Милена Маркова и Невена Бозукова.
-->
Оператор на кино лентата е Димитър Гочев. Той и Мариан снимат още веднъж дружно след сериала “Под прикритие, като той също присъстваше на аления килим.

Филмът споделя за мощното предпочитание на едно младо момиче да стане чалга певица. В лентата не се приказва за чалгата като музика, а в действителност за самия метод на мислене.

Героинята е родена в дребен град, като взема решение да замине на море и е твърдо решена да си постави силиконови гърди, с цел да успее в сектора. Там се среща с друго момиче, с което правят лудории по морската линия.

Интересен факт за лентата е, че е снимана единствено и само с мобилен телефон. Кадрите са осъществени във Варна през 2022 година. Във кино лентата са запечатени над 100 местоположения и повече от 200 подиуми.

Преди да стартира филмът, когато всички бяха в залата, Мариан Вълев застана пред цялата аудитория и изрази своите благодарности на присъстващите, че са там.

- Г-н Вълев, какво мислите за чалга културата в България?

- За мен чалгата в никакъв случай не е била жанр на музика, а метод на образование, което родителите дават на младежите. Освен тази чалга просвета съществуват стойности и полезности, които младежите би трябвало да запазят.

- Защо към този момент фантазиите са свързани единствено с зелени хартийки и силиконови гърди?

- Да не сме толкоз крайни, аз никого не упреквам, не давам отговори, аз просто задавам въпроси, аз съм актьор. Ако стартира да давам отговори, това значи, че върша агитация. Разказвам историята за едно другарство сред две млади девойки на фона на актуалната поп просвета.

- Как тази просвета и държание се трансформира в преобладаваща?

- Не съм споделил, че се трансформира в преобладаваща. Не съм политик, аз съм актьор

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР