Депутатите удължиха с три месеца работата на Временната анкетна комисия

...
Депутатите удължиха с три месеца работата на Временната анкетна комисия
Коментари Харесай

Още 3 месеца за комисията, която проверява скандалите в ДАБЧ

Депутатите удължиха с три месеца работата на Временната анкетна комисия за приемане на всички данни, обстоятелства и условия за изнесените изказвания за скандална подкупна скица при придобиване на българско жители от непознати жители .

Припомняме, на 14 декември 2018 година Народното събрание сътвори Временна анкетна комисия за изследване на всички данни , обстоятелства и условия във връзка изнесените в европейски и български медии изказвания за скандалната подкупна скица при придобиване на българско поданство от непознати жители. Тогава " За " проекторешението гласоподаваха 161 народни представители, " срещу " - 1 и " въздържали се " - 4.

Създадената комисия работи разполагаше с 3-месечен период за работа. Инициативата за основаване на комисията бе на Движение за права и свободи . По предложение на " Обединени патриоти " в комисията има 17 депутати, разпределени на симетричен принцип.

За ръководител на комисията бе определен Йордан Цонев от Движение за права и свободи, за заместник-председател Тома Биков от ГЕРБ . Членове на комисията са още: Маноил Манев, Десислава Костадинова - Гушева, Емилия Милкова, Красен Кръстев, Станислав Иванов и Александър Ненков от ГЕРБ, Иван Иванов, Крум Зарков, Пенчо Милков, Таско Ерменков и Тодор Байчев от Българска социалистическа партия, Юлиян Ангелов и Красимир Богданов от " Обединени патриоти ", Хамид Хамид от Движение за права и свободи и Андон Дончев от " Воля ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР