Депутатите от Възраждане“ налетяха на бой на рошавия си колега

...
Депутатите от Възраждане“ налетяха на бой на рошавия си колега
Коментари Харесай

„Ама те се бият”: Въргал в НС с пиян депутат!

Депутатите от „ Възраждане “ налетяха на пердах на рошавия си сътрудник от ПП-ДБ Манол Пейков, упрекнат, че пристигнал пийнал на работа. Докато Костадин Костадинов говореше от трибуната, в залата съпартиецът му Ивайло Чорбов, придружаван и от други депутати от групата, с бързи крачки доближи до мястото, където седеше Пейков. Чорбов му налетя, както Пейков си седеше на седалката, само че квесторите се намесиха стремително и осуетиха сбиването.

Не се разбра какъв е съответният мотив за ескалацията на напрежението, а водещата съвещанието Росица Кирова възкликна на микрофона „ Ама те се бият “ и даде стремително 15-минутна отмора.

Преди това тя прикани да се успокоят пристрастеностите, само че видя, че това няма да се случи. На помощ на Пейков се притече Ивайло Мирчев, който го изведе отвън пленарната зала.

От „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия се възмутиха, че в пленарната зала е пристигнал облечен по тениска и „ пийнал “. Росица Кирова го помоли да си облече сакото, с цел да не внася в допълнение напрежение, и той го направи.

Реклама

Веднага след нея стана ясно, че държанието на тримата участници в свадата – Ивайло Чорбов, Златанов и Пейков ще бъде прегледано на председателски съвет Това ще изиска зам.-председателка на Народно събрание Росица Кирова.

Костадин Костадинов пък изиска към този момент на входа на Народното събрание да има дрегер за инспекция на депутатите, тъй като камерите и да са съумели да заловен стълкновението, не са излъчили алкохолните изпарения.

„ Скандалът е индикативен за равнището. Аз персонално считам да предложа тук да има алкохолен дрегер на входа, тъй като това към този момент не се търпи. Оскверняват постройката на Народното събрание, излагацията е огромна “, разяснява водачът на „ Възраждане “, който получи опция да продължи изявлението си, прекратено поради физическата кавга сред депутати.

Костадинов поддържа Кирова в желанието й тримата депутати, взели участие в разправията, да бъдат глобени.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР