Депутатите гласуват втория вот на недоверие към кабинета Денков. Това

...
Депутатите гласуват втория вот на недоверие към кабинета Денков. Това
Коментари Харесай

Депутатите гласуват втория вот на недоверие към кабинета „Денков”

Депутатите гласоподават втория избор на съмнение към кабинета „ Денков ”. Това ще се случи през днешния ден тъкмо в 13:55 часа. Причината – в същия час през вчерашния ден завършиха дебатите по вота, а съгласно правилника на Народното събрание вотът се гласоподава 24 часа след края на дебатите.

Вотът беше импортиран с подписите на „ Българска социалистическа партия за България “, „ Възраждане “ и „ Има Такъв Народ “ поради неприятно ръководство, съгласно тях във връзка с защитата и сигурността на страната.

Според вносителите решенията в бранш „ Сигурност ” не се вземат по отношение на действителните потребности на страната, а съгласно непознати политически и стопански ползи. Управляващите отвърнаха, че се прави всичко допустимо за модернизирането на Българската войска.

Вчера дебатите продължиха близо пет часа. За да мине в пленарната зала е задоволително нормално болшинство.

От ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи обявиха, че ще застанат зад държавното управление и няма да поддържат вота. При това състояние, гласовете на вносителите от Българска социалистическа партия, Възраждане и Има Такъв Народ са незадоволителни.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР