Депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България Настимир Ананиев направи коментар пред

...
Депутатът от Продължаваме промяната-Демократична България Настимир Ананиев направи коментар пред
Коментари Харесай

Депутат от Промяната произнесе присъдата на Мария Габриел

Депутатът от " Продължаваме промяната-Демократична България " Настимир Ананиев направи коментар пред Българска национална телевизия, с който сподели, че има повече от една причина да не поддържат кандидатурата на ГЕРБ-СДС за министър председател, даже да става дума за еврокомисарката Мария Габриел.

Според Ананиев Габриел не е надпартиен човек, " което няма неприятно да имаш партийно користолюбие ".
-->
" Ние в никакъв случай не сме казвали: желаеме или не желаеме еди-кой-си за министър председател. Ние сме били кардинални. Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ, няма да подкрепим и кабинет с присъединяване на министри на ГЕРБ. Посоката е една - в случай че в действителност желаеме да се случат нещата, да бъде осъществен вторият мандат ", добави Ананиев.

По думите му, Борисов е изгубил доверието си в Европа и по тази причина желае да постави някой, който е мощен в Европа. Но е значимо да се видят кои са и министрите.

По думите му, ПП-ДБ са се държали доста кардинално и отговорно, защото поддържат линията преди и след изборите една и съща.

" Ние декларирахме, че държавно управление на ГЕРБ няма да подкрепим, нито държавно управление с присъединяване на ГЕРБ. Предложихме законодателна и управническа стратегия, предложихме кабинет с лица, които да ръководят тази стратегия ", изясни Настимир Ананиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР