Еваa Мендес и Райън Гослинг; Аштън Къчър и Мила Кунис;

...
Еваa Мендес и Райън Гослинг; Аштън Къчър и Мила Кунис;
Коментари Харесай

Филмите, които сложиха край на връзките на актьорите

Еваa Мендес и Райън Гослинг; Аштън Къчър и Мила Кунис; Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс. Безброй известни двойки са се влюбвали и са започвали връзки, до момента в който са работили заедно на снимачната площадка. Това е актьорската версия на служебния романс и това,  професионалните връзки процъфтяват сред звездите, може би не е изненадващо, изключително във филми, в които основните герои прекарват всеки ден близо, „ преструвайки се “, че си падат един по различен. Това е най-хубавият образец за живот, имитиращ изкуство.

Но какво става, в случай че една от въпросните звезди е обвързана? Дори браковете, които изглеждаха постоянни, бяха дерайлирани от любовна афера с сътрудник. Един от най-известните случаи са Брад Пит и Анджелина Джоли, чиято химия в " Мистър и мисис Смит " наподобява продължи и откакто камерите стопираха да снимат – макар фактът, че Пит към този момент беше женен за Дженифър Анистън.

Това не е единственият път, когато филм застрашава светостта на свещения брак. Ето 11 кино лентата, поради които брачното самодоволство се размени с документите за бракоразвод. Вижте ги в нашата:

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР