Депутатът от ГЕРБ д-р Георги Станков дари акушеро-гинекологичното отделение в

...
Депутатът от ГЕРБ д-р Георги Станков дари акушеро-гинекологичното отделение в
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ дари АГО-то в Харманли

Депутатът от ГЕРБ доктор Георги Станков подари акушеро-гинекологичното поделение в Харманли с два ковектора. Дарът е за днешния Ден на родилната помощ.
Уредите ще приемното поделение за родилки и помещението за изписване на бебета, прецизираха от АГО-то.
Освен това, медиците и акушерите от харманлийската болница получиха от кмета на Мария Киркова стойки за венозно вливане. Те са извънредно нужни за работата в отделението. В харманлийското АГО работят четирима лекари, 8 акушерки и 5 санитарки. Днес те извършиха ритуала, присъщ за Бабинден, благодарение на Христина Христова, която преди дни е родила момченце и за повторно е избрала да стане майка в тукашното АГО.
В свиленградското акушеро-гинекологичното поделение също посрещнаха посетители от ГЕРБ. Подаръци и пожелания за професионални триумфи и от ден на ден здрави бебета локалните лекари и акушери получиха от доктор Мариян Кръстев, ръководител на ГЕРБ-Свиленград и от общинския консултант Анелия Георгиева. Народният представител доктор Георги Станков поздрави, работещите в АГО-Свиленград за професионалната работа и посочи извънредно качествената здравна услуга, която оферират работещите в локалната болница./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР