Пъстро множество от деца и родители с усмивки на лицата

...
Пъстро множество от деца и родители с усмивки на лицата
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: „Перущица е средище на съхранените традиции“

Пъстро голям брой от деца и родители с усмивки на лицата извърши площада в Перущица в навечерието на 24 май. Сред тях бе и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив  Цвета Караянчева. Тя имаше шанса да участва на една 150 годишна традиция, която се предава от потомство на потомство и е съхранена до през днешния ден, а точно шествие с фенерчета! Всяко от тях е направено от хартия от фамилиите на децата и е украсено с букви от българската писменост.

„ Светлината е знак на знанието и тези фенерчета, които всяка година  огряват града и площада в навечерието на най-българския празник ни дава убеденост, че Перущица постоянно ще е място на родолюбието и съхранените обичаи “, разяснява Караянчева.
Преди кулминационната точка на вечерта тя имаше опция да прегледа градския парк и площад, които бяха актуализирани по време на държавното управление на ГЕРБ и да поговори с хората по пейките.

„ Хората тук са удовлетворени от направеното, а новият площад към този момент способства за развиването на града като културно-исторически център, а това носи позитиви за общината, само че не трябва да се не помни, че всичко това е с помощта на ГЕРБ. Защото държавните управления на Бойко Борисов управляваха с грижа и мисъл за хората и техните потребности, намерено, с разсъдък и предвидимост, а не с операции и подправени обещания “, посочи Караянчева. И прикани: „ С номер 22 в бюлетината работим да има  перспектива за младежите и фамилиите и  спокойни старини на нашите майки и татковци. Нека здравият разсъдък да спечелва на 9 юни “.

В Перущица лидерът на листата бе съпроводена от регионалния координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и претендентите за народни представители  Йордан Кръстанов, Ваня Лазарова, Ивайло Сираков, Асен Витанов и Енислав Велков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР