Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева днес проведе срещи

...
Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева днес проведе срещи
Коментари Харесай

Караянчева: На 9 юни хората ще направят разумен избор

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Цвета Караянчева през днешния ден организира срещи с жителите на четирите села в община Стамболийски.

Придружена от регионалния координатор Георги Мараджиев и претендентите за депутати Йордан Кръстанов, Ваня Лазарова и Енислав Велков тя разиска настоящата обстановка в страната и изслуша паниките и проблемите на хората в Йоаким Груево, Стамболийски, Куртово Конаре, Триводици и Ново село.

„ Лидерите на „ Промяната “ сринаха доверието в институциите, направиха по този начин, че хората в България да не имат вяра на политиците, тъй като ги поставят под един знаменател и ги считат ги за продажници. Ерозията на доверието е по-страшна от всеки различен трус в обществото “, посочи Караянчева.

Местните поданици пък бяха безапелационни, че страната има потребност от мощно държавно управление и водач, кадърен да носи отговорност, а не от управници, които създават кавги, приказват за пари под масата, подправят документи, оплели са се в зависимости и парадират с пачки. Хората разясниха, че те нямат моралното право да желаят поддръжка и да претендират за власт.

„ Противопоставянето е огромно в обществото ни, а омразата е водеща за съперниците ни от ПП-ДБ и по тази причина повече от всеки път имаме потребност от държавническо мислене, от хора, които да стабилизират страната, които знаят по какъв начин се пазят ползите на България и могат да отстояват българските цели пред Европа и те са в редиците на ГЕРБ-СДС “, акцентира Мараджиев.

„ Сигурна съм, че на 9 юни хората ще създадат рационален избор и ще подредят политическите сили съгласно заслугите им за благосъстоянието на страната. В Пловдив област ГЕРБ има страховит тим, това е една добре смазана машина. Тук се усещам като вкъщи си и имам вяра, че ще спечелим твърдо четири мандата с алтернатива даже за пети. Затова да гласуваме с мисъл за бъдещето с номер 22 “, прикани в края на срещите Цвета Караянчева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР