Депресията е едно от най-широко разпространените психически разстройства в света,

...
Депресията е едно от най-широко разпространените психически разстройства в света,
Коментари Харесай

Френски национал от Байерн Мюнхен води битка с депресията

Депресията е едно от най-широко публикуваните душевен разстройства в света, като от ден на ден звезди от шоубизнеса и спорта признават, че водят борба с това си положение. Поредният измежду тях е Бенжамен Павар, който прави това разобличаване пред френското издание Le Parisien.

„ В главата ми нещата не бяха на мястото си. В началото си мислиш, че е нищо и че ще премине, само че, когато продължи и даже по-късно на подготовка губиш усмивката от лицето си, тогава би трябвало да реагираш “, сподели френският национал.

Той разкрива, че е отключил това разстройство по време на пандемията, когато в средата на 2020 година светът бе на практика вцепенен от всеобщ локдаун. Футболът пострада доста тежко, изключително с оглед обвиняванията, че точно всеобщите събирания по стадионите са измежду главната причина за по този начин необятното разпространяване на COVID-19 в Европа.

„ Както всички останали и аз съм човек, тъй че даже с хубавата къща и домашния фитнес имах потребност от човешки контакт. Будех се заран без вкус. Опитвах се да се грижа за себе си, като си сготвям, като виждам телевизионни сериали. Не ми харесва думата „ меланхолия “, само че си е тъкмо това “, сподели още бранителят на Байерн Мюнхен.

Днес положението му е доста по-добро. Той счита, че е излязъл по-силен от преди и към този момент се усеща изменен човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР