Завръщането на принцесата на Уелс в обществения живот след нейната

...
Завръщането на принцесата на Уелс в обществения живот след нейната
Коментари Харесай

Решителните причини на Кейт Мидълтън да се завърне публично в Trooping the Colour

Завръщането на принцесата на Уелс в публичния живот след нейната диагноза рак пристигна в един от най-важните моменти в кралския календар - Trooping the Colour.

Беше разкрито единствено часове преди парада за рождения ден на краля, че 42-годишната Кейт ще взе участие в деня и кралските почитатели бяха възхитени да я видят да взе участие в разходките с карета с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и Принц Луи, както и поздрави тълпите от балкона на Бъкингамския замък.

Преди събота мнозина се чудеха по какъв начин Кейт ще се появи за първи път след прочувственото си видео през март, в което заяви новините си за рака и разкри лекуването си с химиотерапия.

И съгласно Daily Mail, Кейт е избрала да се върне в Trooping the Color поради трите си деца и тъста си крал Чарлз, който също се лекува от рак.

Неговият кралски редактор Ребека Английски написа: „ За да могат младежите да бъдат там и да играят пълноценна роля – да се возят в карета в The Mall, да гледат събитията на Horse Guards и да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР