Денят подхожда повече за активна почивка и вътрешна свобода. Желателно

...
Денят подхожда повече за активна почивка и вътрешна свобода. Желателно
Коментари Харесай

Лъвове, не си отказвайте удоволствия, направете пътуване, обновете гардероба си

Денят подхожда повече за дейна отмора и вътрешна независимост. Желателно е да го прекарате не в работа, а в компанията на другари или родственици.

Овен – Трябва да намерите време, което да прекарате с по-младите членове на вашето семейство, децата. Ако ги пренебрегнете, това може да попречи на атмосферата ви за фамилен мир. В брака се постарайте да дадете най-хубавото от себе си през днешния ден.

Телец – Работихте задоволително настойчиво и в този момент може да купонясвате по-усърдно, само че прекомерното разформироване и глезене по време на ваучър може да заплаши здравето ви. Прекрасен ден, в който можете да получите цялото внимание, което желаете.

Близнаци – Бъдете почтени, не лъжете, не тормозете никого, проявете доброта и съгласие и това ще помогне за удобно развиване на вашите взаимоотношения. Инвестиция във вашия дом ще бъде печеливша.

Рак – Ако имате проектите за пътешестване, може да бъдат отсрочени заради непредвидени промени в последния миг. Вие и вашият сътрудник имате шансове да прекарате един спокоен ден дружно без кавги и разногласия, а единствено с мир, съгласие и обич.

Лъв – Не си отхвърляйте удоволствия, направете пътешестване, обновете дрешника си. Малки различия е евентуално да зародят вкъщи с някой член на фамилията. Но можете да подобрите настроението на всички, в случай че деянията въздържаност и самообладание.

Дева – Благоприятен ден за рестартиране и профилактика на здравето си. Въпреки че финансовите условия ще останат постоянни, би трябвало да се въздържате да не харчите прекомерно доста или за ненужни неща.

Везни – Вашият благ темперамент ще ви донесе приятни прекарвания през днешния ден. Благоприятно е превозване на време с близки другари. Нова романтика наподобява ще озари някои от вас – любовта може да разцъфти ненадейно в живота ви.

Скорпион – Тези, които са били доста заети през миналата седмица, в този момент ще могат да се провиснал и насладят на личното си време. Неочаквана добра вест ще усъвършенства настроението ви. Излезте на разходка с членовете на вашето семейство.

Стрелец – Подходящо време, както за обществени действия, по този начин и за духовни практики. Прекарването на известно време с децата може да ви подари със успокоение и благополучие. Въпреки че ще сте в приповдигнато въодушевление, ще ви липсва някой.

Козирог – Вероятно ще имате разполагаем доста свободно време през днешния ден. Мнозина ще се заемат да създадат удобни промени в дома. Планирайте нещо особено за вечерта и се пробвайте да го извършите колкото може по-романтично.

Водолей –Днес ще се заемете с такива задания, които сте възнамерявали преди, само че не сте съумели да извършите или довършите. Избягвате дълги пътувания, защото мъчно ще издържите. Някой от околните ви ще бъде в непредвидимо и изменчиво въодушевление.

Риби – Днес някои може да се почувстват малко тъжни и даже няма съответна причина за това въодушевление. Добре е да избягвате несъразмерното излагане на слънчева светлина. Много е допустимо да придобиете пари от незнаен източник.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР