Денят има тежка и негативна енергия. Бъдете внимателни и предпазливи.

...
Денят има тежка и негативна енергия. Бъдете внимателни и предпазливи.
Коментари Харесай

Овни, днес ще цъфтите от любов

Денят има тежка и отрицателна сила. Бъдете деликатни и внимателни. Това е интервал на тестване на душата за въздържаност и положително отношение.

Овен – Днес преразгледайте някои оферти за възстановяване на вашата професионална позиция. Има някои обстановки, през които ще би трябвало да преминете сами. Любовта ще накара доста от вас да разцъфтят от благополучие.

Телец – Вероятно ще се наложи да се справяте с голям брой разнородни задания и въпреки че нито една от тях не съставлява компликация сама по себе си, ще ви отнеме повече от времето. Денят може да ви сервира обстановка, при която би трябвало да заемете безкомпромисна и твърда позиция.

Близнаци – Днес елементарно можете да изпаднете в обстановка „ доста звук за нищо”. Това ще ви подложи на леко напрежение. Не е желателно да се карате със фамилията или приятелите си – след това ще бъде мъчно да се възстановят положителните връзки.

Рак – Днес ще бъдете по-емоционални от нормалното, по тази причина е по-добре да избягвате съществени диалози и влизане в разногласия. На работното място не се стремете да се състезавате с сътрудниците си, не е належащо.



Лъв – Днес ще бъдете инициативни, елементарно ще се справяте със комплицирани обстановки, намирайки нови решения. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви нервира и утежнява настроението ви.

Дева –В чудесна физическа и психическа форма сте и ще можете да се справите с някои сложни задания. Вашият реален метод ще ви помогне да не се изгубите в неуместните хрумвания, които ще преминат през главата ви.

Везни – Това е обикновен ден, в който би трябвало да се погрижите за домакинските и кухненските отговорности. Разочарованията могат да се натрупат заради обстоятелството, че към този момент не сте в положение да се занимавате и с персонални планове.

Скорпион – Ще чувствате по-голяма независимост и тя ще ви повлияе позитивно, само че избягвайте да вземате съществени и значими решения. Имате потребност от спокойна атмосфера, по тази причина се пробвайте да бъдете заобиколени от подобаващите хора.



Стрелец – През днешния ден вниманието ви ще бъде концентрирано повече върху материалната страна на битието. По това време всички въпроси, свързани с ръководство на ресурсите (пари, благосъстоятелност, фамилни имоти) стават изключително значими за вас.

Козирог – Ще бъдете по-решителни, дейни и енергични. Вашият оптимизъм и вярата ви в личните сили ще ви доведат до реализиране на триумф, а също по този начин можете да намерите хора, подготвени да ви оказват помощ и да поддържат вашите проекти.

Водолей – Опитайте се да поддържате деен общественият си живот, споделете свободното си време със фамилията и приятелите. Така ще намерите изпускателен клапан за всичките си терзания, забравяйки напрежението и радвайки се на добра жизнеспособност.

Риби – Плановете ви за деня могат да се трансформират в придвижване, тъй че не си коства да планирате нищо изключително, само че приемайте умерено всичко, което животът ви предлага - следвайте хода на събитията.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР