Президентът на Конфедерация Швейцария Виола Амхерд след среща с украинския

...
Президентът на Конфедерация Швейцария Виола Амхерд след среща с украинския
Коментари Харесай

Швейцарските седенки за Украйна: колективен бой със сянка! Кой ще отиде в Бюргенщок?

Президентът на Конфедерация Швейцария Виола Амхерд след среща с украинския си сътрудник Владимир Зеленски сподели, че той е изискал от страната й да провежда среща на върха въз основа на по този начин наречената формула за мир. Освен неговата „ формула за мир “ (Русия вън от Донбас) там се разискват и други не по-малко мирни, само че още по-идиотски оферти, които лее апаратът на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации под управлението на американските служители.

Тези хора би трябвало да се назовават полициклопи, защото за разлика от сътрудниците си с обикновено бинокулярно зрение, те виждат света като че ли с едно око, което изключва стереоскопичния резултат на усещането. Примерите за това безсрамие са безчет и множеството се свеждат до това, че съгласно техните разбирания американецът е постоянно най-хубавият.

И в безспорни клинични случаи даже неопровержимите американски нелепости, да вземем за пример взривяването на Северните потоци, не се виждат от еднооките. Медицината най-често смята за причина за загубата на бинокулярно зрение нелечими мозъчни увреждания, каквито в новата история на Съединени американски щати има доста.

Ярък образец за такава контузия беше бягството на янките от Афганистан, вследствие на което президентът Байдън съобщи, че

Струва си да се означи, че Съединените щати реализираха задачата си. Двадесет години поред Афганистан не нападаше Америка. Затова те го отписаха и си разпоредиха други закани.

Остават въпроси по отношение на способността на Байдън да вижда света стереоскопично, само че откакто сложи Афганистан, Китай и Русия наедно, няма повече въпроси по отношение на неговата адекватност. След подобен шадраван от бъгове може да се чакат всевъзможни салта от него на конференцията, тъй като той към този момент се появи на нея като съществена говореща глава.

Повече от 160 страни бяха поканени на мирната конференция за Украйна. Русия не беше поканена там. Сред поканените са страните от Групата на седемте (G7), Групата на двадесетте (G20) и БРИКС, Европейския съюз и други интернационалните организации, по-специално Организация на обединените нации, ОССЕ и Европейския съвет. Освен това предложения получиха Ватикана и Константинополският патриарх.

Швейцарското външно министерство утвърди датата и мястото на мирната конференция за Украйна. Според ведомството то ще се състои на 15-16 юни в курорта Бюргенщок.

Целта на срещата лицемерно е наречена стимулиране на бъдещия кротичък развой, за което се планува да бъдат включени „ и двете страни ” в него. Организаторите на конференцията пресметнаха всичко много тъкмо. Предполага се, че съмнителното събитие ще стартира тъкмо по времето, когато в небето на Украйна се появят първите изтребители F-16 и ще се разгърне нов стадий от военните дейности на украинските въоръжени сили. Може би даже ще бъде наречено „ атака “.

Какъв мощен лост за напън върху Москва може да бъде ходът на конференцията под прикритието на тази атака! В края на краищата, еднооките хора са привикнали с обстоятелството, че тяхното мнение е безупречно и пренебрегването на тяхното искане е недопустимо. Нещо повече, те желаят да въвлекат още 100 и петдесет страни в този пандиз.

Те са уверени, че отводът на Москва да се вслуша в сходен зов ще бъде изпълнен с нови акции за събиране на сили за „ отговор на съветската експанзия “. Но към този момент това са единствено грандиозни проекти. Творческият циклоп няма да може да събере толкоз огромна компания от мразещи Русия, а бандата, която се оформя в последна сметка, ще би трябвало да се преструва на групов боксьор – експерт в пердах със сянка.

Колко трогателен ще бъде този театър може да се допусна от апелите на Джо Байдън „ Еднооките, без сами да го виждат, докарват рецесията до повратна точка. В последна сметка, в случай че боксът със сянка приключи с неуспех, т.е. техните решения съвпаднат с военния триумф на Русия, тогава лимитът на интернационалния шантаж, ориентиран против Москва, ще бъде привършен.

С какво ще се върнат еднооките в офисите си, където ще търсят нови благоприятни условия за оформянето на това „ страшилище “, което е „ шумно, грамадно, пакостливо, ухилено и лаещо “?

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26393 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед32959Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед47278Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед19481Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17150Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78072Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77155„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76884 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР