Денков събира в Бояна“ военните аташета от чужбина. Ще присъстват

...
Денков събира в Бояна“ военните аташета от чужбина. Ще присъстват
Коментари Харесай

Бивш депутат избухна: Николай Денков и Тодор Тагарев ни вкарват във война срещу Русия!

„ Денков събира в „ Бояна “ военните аташета от чужбина. Ще участват министърът на защитата Тодор Тагарев и адмирал Емил Евтимов. Закрито за публицисти. Плъх, плъх, само че ще ни вкара във война против Русия “.

Това счита някогашният народен представител Стела Банкова, видя Narod.bg, разяснявайки новината от тази заран, че министър председателят Николай Денков ще взе участие в откриването на конференция с ръководителите на службите на военния аташе към задграничните представителства на България.

Форумът стартира в 10 часа в резиденция „ Бояна “ и е закрит за медиите. Министърът на защитата Тодор Тагарев и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов също ще вземат участие в конференцията.

Реклама

Според информацията на МО, понастоящем имаме 26 служби на военни аташета, които са упълномощени в 45 страни от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Преди дни през “Политико ” съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков съобщи, че “България би трябвало да даде приоритет на промяната в своите специфични служби и да в профил подкрепяните от Русия сътрудници, в случай че се надява да успее в проектите си за премахване на проведената престъпност и корупцията ”.

Самите шефове на специфичните служби бяха изслушани от Народно събрание преди седмици, отричайки техните назначения да се съгласуват с непознати посолства. Въпросът стана настоящ, откакто на запис от национално заседание на Политическа партия си чуват разисквания за смени в управленията на службите след координиране с посолства.

ПП-ДБ внесоха в предходното Народно събрание оферти за законодателни промени, съгласно които ръководителите на ДАНС, Държавна организация „ Технически интервенции “ (ДАТО), Служба „ Военно разузнаване “ (СВР) и на Държавна организация „ Разузнаване “ (ДАР) да се назначават от Министерския съвет по предложение на министър-председателя вместо с президентски декрет.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР