Ден подходящ за активна почивка и вътрешна свобода. Желателно е

...
Ден подходящ за активна почивка и вътрешна свобода. Желателно е
Коментари Харесай

Раците се наслаждават на компанията на партньора си. Стрелци, отдайте се на духовни практики!

Ден подобаващ за дейна отмора и вътрешна независимост. Желателно е да го прекарате не в работа, а в компанията на другари или родственици.

Овен – Трябва да се научите да прекарвате известно време с по-младите членове на вашето семейство. Ако не го вършиме, това може да попречи на напъните ви за фамилен мир. Бракът ще доближи най-хубавото от себе си през днешния ден.

Телец – Работете настойчиво и купонясвайте по-усърдно – наподобява това е актуалната ви мантра, само че прекомерното глезене по време на ваучър може да наруши здравето ви. Страхотен ден, когато ще получите цялото внимание, което желаете.

Близнаци – Бъдете откровени, не лъжете, не тормозете никого, проявете доброта и това ще помогне за поддържането на добра връзка във вашите взаимоотношения. Инвестицията във вашето жилище ще бъде печеливша.

Рак – Плановете за пътешестване, в случай че има такива, може да бъдат отсрочени заради промени в последния миг във вашия график. След дълго време вие и вашият сътрудник ще прекарате един спокоен ден дружно без кавги и разногласия, а единствено с мир и обич.

Лъв – Не се отхвърляйте от дребни и огромни удоволствия, отидете на пътешестване, обновете напълно дрешника си. Малко различия може да зародят вкъщи с някой член на фамилията. Но можете да подобрите настроението на всички, в случай че бъдете търпеливи и се опитате да успокоите ситуацията.

Дева – Най-добрият ден за рестартиране, с цел да подобрите здравето си. Въпреки че финансовите ви условия ще останат постоянни през днешния ден, би трябвало да имате поради да не харчите прекомерно доста или да харчите за ненужни неща.

Везни – Вашият благ темперамент ще донесе доста щастливи моменти през днешния ден. Весело превозване на време със фамилията и приятелите. Новата романтика наподобява сигурна за някои от вас - вашата обич ще разцъфти в живота ви.

Скорпион – Тези, които са били доста заети през последните няколко дни, най-сетне ще могат да се насладят на личното си време. Неочаквана добра вест ще повдигне настроението ви. Споделянето на новините с членовете на вашето семейство също би ги зарадвало.

Стрелец – Отличен ден както за обществени действия, по този начин и за духовни практики. Прекарването на известно време с децата може да донесе успокоение и благополучие. Въпреки приповдигнатото ви въодушевление ще ви липсва някой, който не е с вас през днешния ден.

Козирог – Вероятно ще имате доста свободно време през днешния ден. Ще извършите удобни промени в домашната конюнктура. Планирайте нещо особено за вечерта и се пробвайте да го извършите допустимо най-романтично.

Водолей – В свободното си време през днешния ден ще изпълнявате такива задания, които сте възнамерявали и не сте съумели преди да извършите. Избягвате дълги пътувания, защото мъчно ще издържите. Някой от околните ви ще бъде в доста непредвидимо въодушевление.

Риби – Днес ще останете тъжни и даже няма да знаете повода за това въодушевление. Ако е допустимо, избягвайте несъразмерното излагане на слънчева светлина. Днес можете да придобиете пари от незнаен източник.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР