“Демократична България” иска оставката на кмета на Пазарджик Тодор Попов.

...
“Демократична България” иска оставката на кмета на Пазарджик Тодор Попов.
Коментари Харесай

ДБ поиска оставката на кмета на Пазарджик

“Демократична България” желае оставката на кмета на Пазарджик Тодор Попов. Това стана ясно от изказването на съпредседателя на обединяването Христо Иванов и лидера на листата в 13 МИР Антоанета Цонева, оповестяват от политическата партия.

“Оставка за Тодор Попов! Нито един български кмет не може да се слага над закона. Освен в случай че не си е повярвал, че има чадър от прокуратурата, полицията или Делян Пеевски”, съобщи Цонева във връзка със абсурда с Тодор Попов, който преди дни отхвърли да даде проба за алкохол и опиати при полицейска инспекция.

“След това, което се случи хората споделяха, че “значи има надежда”. Да, има вяра. България би трябвало да бъде страна в която няма недосегаеми. Затова се борим от “Демократична България”, добави тя.

Христо Иванов добави, че мафията би трябвало да бъде откъсната от властта, с цел да спрат кражбите и източването. Според него формулата е да не се позволяват гласове за Пеевски и кметовете, които са близки до него. “Да възстановим институциите и тогава България ще има напредък. Тогава ще има развиване и независимост. Страната ни може да направи същински скок в своето развиване. Но тя стартира от едно - нито глас за Пеевски и неговия обслужващ личен състав, какъвто е и кметът”, добави той.

Цонева добави, че в многочислените си срещи с хората е открила, че търпението към мафиотския модел на ръководство на България е изчерпано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР