Деми Ловато със свръхдоза: Истинската й история и битката с

...
Деми Ловато със свръхдоза: Истинската й история и битката с
Коментари Харесай

Деми Ловато със свръхдоза: Истинската й история и битката с демоните
Деми Ловато със свръхдоза: Истинската й история и борбата с демоните
Докато множеството звезди са склонни да крият битката си с опиатите и борбите си с депресията, Деми Ловато освен признава проблемите си, само че и ги споделя със света.

Ловато е като отворена книга, откогато заяви през 2010 година, че се лекува в център за рехабилитация, с цел да се оправи с нарушавания в храненето, личностната си самокритика и други проблеми. През трънливия си път от звезда на „ Дисни “ до поп-икона, през идващите осем години тя се трансформира в модел за държание и добросъвестна звезда, издавайки мултиплатинени сингъли и албуми със шеговито или съществено наличие за персоналните й борби с опиатите и алкохола.

"Откривайки се и споделяйки тези неща към себе си, тя даде образец на доста хора - млади или възрастни нейни фенове - да могат да създадат същото", разяснява Джейсън Липшуц, основен редактор на „ Билборд “.

Агентът на Ловато излезе със заявление през вчерашния ден, че 25-годишната звезда е в схващане и се възвръща благодарение на фамилията си, откакто бе обявено, че е настанена в болница със свръхдоза.
 Певицата е в болница със свръхдоза след шест години самоограничение Певицата е в болница със свръхдоза след шест години самоограничение / БГНЕС
Това се случва месец, откакто тя пусна нова ария, в която пее: „ Вече не съм трезва “. След шест години самоограничение, тя още веднъж посегна към неразрешения плод.

Ловато в никакъв случай не се е тормозила да излага живота и борбите си през годините на показ - от нейната бисексуална натура до тъгите й като дете, страдащо от меланхолия. Тя показа, че е вземала кокаин преди изявленията и е пиела алкохол заран в бутилка от сода, с цел да се прикрие. Тази откровеност й оказа помощ да стане образец за младите дами и мъже, които са изправени пред личните си проблеми.

В документален филм на Ютюб Деми Ловато споделя, че неин кумир е Ейми Уайнхаус, чиято седемгодишнина от гибелта беше маркирана в понеделник.

"Исках да бъда толкоз слаба като нея", споделя Ловато във кино лентата, излъчен предходната година. "Исках да пея като нея. Исках да бъда тъкмо като нея “.

Проблемите й с храната и мислите за самоубийство стартират още преди огромното й появяване в телевизионното шоу "Барни и приятели", когато е на 10 години.

"Усетих, че натискът се усилва, когато славата стартира да се промъква в живота ми", споделя тя в документалния филм. За първи път пробва кокаин на 17-годишна възраст. "Баща ми беше наркоман и пияч и допускам, че постоянно съм търсила това, което той е намирал в опиатите и алкохола и което е запълвало празнотата му. Живеех на бързи обороти и щях да умра млада", сподели тя през 2016 година "Не мислех, че ще стигна до 21."

Актрисата Лили Рейнхарт, която се появява в сериала "Редърдейл", сподели, че Ловато се е издигнала още повече в нейните очи.

"Когато бях на 14 години, тя беше мой кумир с това, че говореше толкоз намерено за психологичните си проблеми. И в този момент продължава да въодушевява хиляди млади мъже и дами с посланията си ", показа 21-годишната звезда.

В момента текат акции за поддръжка на певицата „ PrayForDemi “ и „ StayStrongDemi “ в обществените медии и всички - от Бруно Марс до Ариана Гранде и от Елън Дедженерис до Джъстин Тимбърлейк се молят за нейното възобновяване.

Документалният филм, озаглавен "Simply Complicated", показва откровената й, същинска история. Но почитателите й въпреки всичко се надяват, че тя ще доближи досега в живота си, в който ще може да живее с демоните си, даже в случай че опитомяването им се окаже мъчителна битка. /БГНЕС/Си Ен Ен

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР