Поскъпванията много ще затруднят абитуриентите и техните семейства. Цените са

...
Поскъпванията много ще затруднят абитуриентите и техните семейства. Цените са
Коментари Харесай

Звездната абитуриентка Надежда Ковачева: Надуват прекалено цените за бала


Поскъпванията доста ще затруднят зрелостниците и техните фамилии. Цените са прекомерно повишени, като се има поради материалът, от който са направени роклите . Големи дизайнери употребяват платове, които не са кой знае какво, а по-късно завишават цената на облеклата си. Възползват си от обстановката. Повечето артикули са некачествени “. Тази истина изрично съобщи пред България Днес абитуриентката и победителка от последния сезон на Гласът на България Надежда Ковачева във връзка поскъпванията на всичко, което е обвързвано с абитуриентските балове.
„ Като се сетя едно семейство какъв брой разходи има, ще е доста комплицирано за девойките. Някои от тях, защото към този момент са пълнолетни, работят и им се постанова да се оправят сами, което ще ги затрудни още повече “, показа още изпълнителката.

Драстичният скок в цените за грим, прическа, рокля и куверт за баловете тази година се усеща осезаемо измежду родители и зрелостници. Най-високи са разноските за роклите, като те варират сред 600 и 2500 лв.. Костюмите на момчетата също не отстъпват по цена – от 700 до 1500 лв.. Кувертът в заведенията доближава 250 лв., като някои от тях даже оферират разсрочено заплащане. Професионалният грим е в порядъка от 60 до 250 лв., а за прическа зрелостничките би трябвало да отделят сред 80 и 250 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР